Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 12:30
DOCK 3 heeft zijn start voor 2016 niet gemist!

DOCK 3 heeft zijn start voor 2016 niet gemist!

28 januari 2016

2016 is nog maar enkele weken oud, maar toch kan DOCK 3 meteen al van een succesvolle start van het nieuwe jaar spreken. En er is nog meer goed nieuws: “We hebben op onze locatie ook een nieuwe zaal gecreëerd”, vertelt General Manager Jimmy Faes.

Het Antwerpse Event Center DOCK 3 vatte het nieuwe jaar aan met een heuse primeur in de vorm van een gloednieuwe zaal.

“Deze ruimte heeft een strakke “Loft”-uitstraling”, geeft Jimmy Faes aan. “We hebben inventief gespeeld met witte muren en een antracietkleurige vloer. Het plafond heeft mooie witte balken en is voorzien van een up to date sound- & light-installatie. De zaal bevindt zich op het gelijkvloers van onze locatie en kan comfortabel verschillende settings tot 200 personen aan. De nieuwe ruimte kan probleemloos moduleerbaar gebruikt worden in combinatie met de andere ruimtes, maar kan evengoed juist autonoom functioneren doordat ze voorzien is van een eigen inkom, vestiaire en toiletten.”

Naast de nieuwe aanwinst spreekt DOCK 3 ook van een geslaagde start van 2016.

“We hebben inderdaad een fantastische maand januari achter de rug! We hebben de afgelopen weken heel bekende ondernemingen zoals BNP PARIBAS, GOODYEAR, ERGO, MSC, DAF trucks, Agfa Gevaert, USG enz. op onze locatie mogen ontvangen. En de aanvragen voor de komende maanden blijven binnen stromen! We zijn dan ook van mening dat dit een duidelijke bevestiging is dat we met de hersituering en de naamsverandering van de locatie de juiste beslissing hebben genomen."

www.dock3.be

Meer van DOCK3 :