Vaste & tijdelijke locaties

Nov 29, 2022, 17:49
Skyclub van Dock3 kreeg een complete make-over

Skyclub van Dock3 kreeg een complete make-over

24 november 2022

DOCK 3 is een polyvalent eventcenter in een voormalige loods van de Antwerpse haven, vlak bij de afrit van de Antwerpse ring en Kinepolis. DOCK 3 stelde reeds drie ruimtes ter beschikking, elk met een eigen sfeer: de Mainroom, Aura en Fusia. Klanten kunnen deze zalen afzonderlijk huren of in een combinatie, naargelang opzet, budget en aantal gasten van het geplande event. Naast deze drie ruimtes is nu ook Skyclub opnieuw beschikbaar.

Skyclub is gelegen op de eerste verdieping van het DOCK3 gebouw en kan afhankelijk van de setup gekoppeld worden aan de gelijkvloerse verdieping. De zaal kreeg een complete make-over en kan helemaal autonoom ingezet worden. Skyclub heeft immers een eigen aparte ingang, eigen sanitair en een eigen lockerruimte die kan omgevormd worden tot vestiaire.

Blikvangers in de zaal zijn de ruime bar en de coole dj-booth waar het publiek rondom kan staan. Ook beschikt Skyclub over een ultraprofessionele licht- en geluidsinstallatie.

Voor bedrijfsklanten biedt Skyclub eveneens verschillende mogelijkheden tot personalisatie en branding dankzij de led-wall en 3 grote led-banners.

Naargelang het concept van het event heeft Skyclub een capaciteit van 100 personen (voor een walking dinner met dansfeest) tot 200 personen (voor een receptie met dansfeest). Ideaal voor een sweet 16-party, een verjaardagsfeestje met catering, een schoolbal, ... maar uiteraard ook voor elk type bedrijfsfeest.

Skyclub is vast in gebruik op zaterdagen. De zaal kan wel gehuurd worden op donderdagen en vrijdagen, en ook op avonden van feestdagen (indien tijdig aangevraagd).

Dock3
Straatsburgdok Noordkaai 3
B-2030 Antwerpen

Meer van DOCK3 :