Event Agencies

Apr 19, 2024, 0:28
Inventus group blijft niet stilzitten

Inventus group blijft niet stilzitten

09 april 2020

Na ongeveer een maand in eigen huis verlangt iedereen opnieuw naar sociaal contact. Iedereen wil die nieuwe start straks met een grote knal inzetten. Bij Inventus Group is men klaar om te zorgen voor een ‘wauw’-gevoel.

Ook voor Inventus group is de coronacrisis een harde noot om te kraken. Maar toch heerst er optimisme binnen het bedrijf, want ondanks de lockdownmaatregelen dienen er zich alweer enkele mooie uitdagingen voor de toekomst aan. 

Het fintechbedrijf UnifiedPost geeft Jetset Events het vertrouwen om in Château D’Hélécine hun event te organiseren. Het evenement, dat zal plaatsvinden in november, wordt een perfecte gelegenheid om de CEO en de werknemers in de bloemetjes te zetten.

Ook bij eventlocatie DOCK3 is er licht aan het einde van de tunnel. Joico, een bedrijf dat kapsalons ondersteunt met de nieuwste baanbrekende technieken om haarproducten te blijven verbeteren, zocht een gepaste locatie voor een productlancering met kappershow én afterparty. DOCK3 is fier dat het Joico voor de tweede keer op rij mag ontvangen. 

Bij Inventus group is men zich bewust van de complexe problemen waarmee klanten in de huidige abnormale omstandigheden worden geconfronteerd. Het team is dan ook voorbereid om op elke mogelijke manier te helpen en te ondersteunen. 

Stay positive! 

Bent u nog op zoek naar een partner die steeds het positieve uit een uitdaging haalt? Neem dan vandaag nog contact op via contact@jetsetevents.be

Meer van Jetset Events DOCK3 :

Jetset Events