Vaste & tijdelijke locaties

Mar 19, 2024, 6:01
Antwerpen is een unieke eventvenue rijker!

Antwerpen is een unieke eventvenue rijker!

19 februari 2020

Naast de alom bekende locaties DOCK 3 en Antwerp Engineering Company is Jetset Events klaar om er een locatie in exploitatie bij te nemen. Maar welke locatie? Sommigen onder jullie zullen misschien al weten over welke locatie we het hebben, voor anderen komt dit als een verrassing.

Ze kan ingezet worden voor bedrijfs- en personeelsfeesten, productlanceringen en seminaries maar ook voor walking & seated dinners en modeshows.

Ook parkeren zal absoluut geen probleem zijn door de vele parkeermogelijkheden in de omgeving. Bovendien draagt de locatie een grote historiek met zich mee.

KADE14

KADE14 is een multifunctionele venue aan de Rijnkaai op het trendy Eilandje van Antwerpen, gehuisvest in een iconisch en geklasseerd gebouw De Shop. Het voormalige bureau voor Havenwerklieden, dat sinds 2001 tot het Vlaamse erfgoed behoort.

Een black box, voorzien van alle top-notch hi-tech- faciliteiten, die volgens elk thema kan worden aangekleed. Bij KADE14 kan u terecht voor een gezellige privé get-together van een honderdtal genodigden of een event van meer dan duizend deelnemers. Dankzij de centrale ligging is KADE14 bovendien vlot bereikbaar via het openbaar vervoer. Door ruime parkeermogelijkheden op wandelafstand blijft de auto een optie.

Kortom, KADE14 biedt oneindig veel mogelijkheden voor je volgend event!

Ga langs voor een tasje koffie, locatiebezoek en een brainstormsessie en ontdek hoe we met KADE14 van jouw event een onvergetelijke belevenis kunnen maken. De specialisten schuiven graag aan en denken mee.

Een afspraak inplannen? Dat kan via contact@kade14.be of 03 295 54 65.

Meer van Jetset Events :

Jetset Events