Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 6:12
Jetset Events organiseert ‘Dag van de Ondernemers’ van ING

Jetset Events organiseert ‘Dag van de Ondernemers’ van ING

29 mei 2017

Jetset Events, het intern eventbureau van Antwerp Engineering Company, mocht voor het tweede jaar op rij de organisatie mee onder handen nemen van de Dag van de Ondernemers, een jaarlijks wederkerend netwerkevent van ING.

Op het goedgevulde programma stonden vanaf de middag tot de avond drie sessies waarvoor de gasten zich konden inschrijven. Eventus catering zette meteen haar beste beentje voor met een gesmaakte middagontvangst en zorgde ook tweemaal voor een walking diner in bediening zonder buffetten.

De inkom en de vestiaireruimte van AEC werden ingericht als een marktplaats waar de ondernemers konden binnentreden in de virtuele wereld van ING. De kleine zaal werd elke keer in gebruik genomen als ruimte waar de cateringformules plaatsvonden, de grote ruimte werd voorzien voor de plenaire sessies. Er werd bewust gekozen om in de grote zaal het podium in het midden te zetten. Op die manier zaten de gastsprekers tussen hun publiek. Tijdens de presentaties verschenen op grote LCD-schermen ook nog eens leuke schetsen die door een cartoonist in real time van de sprekers werden gemaakt.

www.aec.be

Meer van Jetset Events AEC Group :

Jetset Events


AEC Group

  • Adres: Indiëstraat 10, 2000 Antwerpen
  • Telefoon: +32 (0)477 57 04 09
  • E-mailadres: info@aec.be
  • Website: www.aec.be