Event Agencies

Apr 26, 2024, 4:39
Jetset Events organiseert Venetiaans feest voor Pauwels Consulting

Jetset Events organiseert Venetiaans feest voor Pauwels Consulting

31 maart 2017

Jetset Events had de eer om voor het vijfde jaar op rij het klantenevent voor de 500 genodigden van Pauwels Consulting van A tot Z te organiseren. Het evenement vond plaats in ‘Les Halles’ in Schaarbeek. De originele locatie, die destijds onderdak gaf aan de befaamde vroegmarkt, kreeg voor de gelegenheid een knap Venetiaans kleedje aangemeten.

Als creatief evenementenbureau verzorgt Jetset Events zowel grote als kleine evenementen van A tot Z. Bedrijfsfeesten, productvoorstellingen, modeshows, familiedagen, seminaries, privéfeesten, … het kan allemaal en dat zowel in uw eigen bedrijf, in een originele evenementenhal, een pakhuis, een oude hoeve, een loungebar of trendy club, … of in de eigen prachtige locatie Dock 3.

Om de 500 gasten van Pauwels Consulting een onvergetelijk feest te bezorgen, creëerde Jetset Events een origineel concept rond het Venetiaanse carnaval. Het thema was duidelijk te herkennen in de aankleding van de zaal, het entertainment via The Cast en de photobooth met een gondel en het beeld van Venetië op de achtergrond. Magnus Catering zorgde voor een heerlijk en rijkelijke walking dinner. Achteraf konden de gasten genieten van Venetiaanse cocktails, gemaakt door Thirst, terwijl een DJ en verschillende live acts de gasten lieten dansen tot in de vroege uurtjes.

www.jetsetevents.be

Meer van Jetset Events :

Jetset Events