Vaste & tijdelijke locaties

Aug 8, 2020, 5:18
Genieten van een verbluffende skyline, Michelinchefs en een schitterende sfeer!

Genieten van een verbluffende skyline, Michelinchefs en een schitterende sfeer!

14 februari 2020

Dinner in the Sky en Gracias presenteren u met veel trots een gloednieuwe opstelling van de hoogste gastronomische tafel van het land. De oude vertrouwde set-up van één grote tafel maakt plaats voor een zwevend platform dat uit 8 individuele tafels zal bestaan van telkens 4 personen.

Bedrijven hoeven dus niet langer de volledige structuur te privatiseren om hun zakenrelaties te kunnen ontvangen. Elk gelegenheid heeft namelijk zijn eigen perfecte set-up... Aan u de keuze of u één, twee of meerdere tafels van 4 personen privatiseert op het platform.

De voordelen van de nieuwe set-up

• Reserveer uw eigen privétafel vanaf 4 personen
• Alle data zijn nu opengesteld voor groepen vanaf 4 personen
• Combineer twee of meerdere privétafels, exclusief voor uw genodigden.
• Een verhoogde capaciteit. Het nieuwe platform kan tot 32 personen verwelkomen
• Een beter contact met uw tafelgenoten voor een fantastische avond met ondergaande zon
• Geniet van een nog spectaculairder uitzicht door de unieke positie van de roterende stoelen
• De nieuwe set-up zal opgesteld staan in Antwerpen, Brussel en Alden Biesen

4 locaties in alle uithoeken van België

In 2020 kan u zowaar in alle uithoeken van België aanschuiven aan de meest prestigieuze tafel van het land. Wat te denken van een roadshow met de nieuwe set-up die passeert langs Antwerpen (25/05 – 01/06), Brussel (08/06 – 21/06) en Alden Biesen (31/08 – 06/09)? Niemand die nog iets hoeft te missen van deze culinaire ervaring op 50m hoogte. In Kortrijk (07/09 – 13/09) wordt de traditionele set-up van 1 tafel met 22 plaatsen wel nog behouden.

Welke Michelin sterrenchef serveert u een gastronomisch 5-gangen menu?

De combinatie van de beste chef-koks mét een prachtig ingedekte tafel op 50m hoogte maakt dat je bij Dinner in the Sky tekent voor een “once in a lifetime” ervaring. De geknipte gelegenheid om gastronomisch te genieten en de bewandelde paden van het zakelijk dineren te verlaten. De voorbije maanden hebben we hard gewerkt om opnieuw een indrukwekkende lijst van Michelin sterrenchefs samen te stellen.

ANTWERPEN

Bart De Pooter - De Pastorale** //  Wout Bru - Bru’sserie // Olivier De Vinck - Kommilfoo* // Alexandre Dionisio - Villa in the Sky* // ...

BRUSSEL

Alexandre Dionisio - Villa in the Sky* // Yves Mattagne - Sea Grill** // Pierre Resimont - L’Eau Vive** // Giovanni Bruno - Senzanome* // David Martin - La Paix* //...

ALDEN BIESEN

Bert Meewis - Slagmolen** // Jo Grootaers - Altermezzo* // Wim Schildermans - JER* // Jan Menten - De Mijlpaal* // Alex Clevers - Vivendum* //...

KORTRIJK

Filip Claeys - De Jonkman** // Sebastien Ververken - Vol Ver* // Martijn Rebelle – Rebelle Matthias Speybrouck - Va et Vient // Angelo Rosseel - La Durée** //...

Uw client event tijdens Dinner in the Sky ?

Maak Dinner in the Sky nog exclusiever door de 8 tafeltjes te privatiseren en zo 32 klanten of zakenrelaties uit te nodigen. De perfecte setting voor een corporate event of bedrijfsincentive. U bent onmiddellijk de perfecte gastheer die kan terugvallen op een Michelin sterrenchef aan het fornuis, verfijnde wijnen en een prachtig uitzicht op de city skyline.

Een mooi ingerichte hospitality village zet onmiddellijk de juiste toon en biedt u als bedrijf diverse mogelijkheden. Zo kan u gebruikmaken van de aanwezige break out room om een workshop of presentatie te geven aan de voet van Dinner in the Sky.