Vaste & tijdelijke locaties

Oct 2, 2023, 12:25
DOCK3 lanceert een crazy concept voor bedrijfsfeesten: Extravaganza

DOCK3 lanceert een crazy concept voor bedrijfsfeesten: Extravaganza

14 september 2023

DOCK3 is gehuisvest in een voormalige loods van de Antwerpse haven aan het Straatsburgdok. Deze venue ontwikkelt zich steeds meer als unieke locatie voor bedrijfsevents. Met de komende eindejaarsfeesten in het vooruitzicht lanceert DOCK3 een gloednieuw concept voor een bedrijfsfeest vol craziness: Extravaganza

Bedrijven die de klassieke nieuwjaarsdrink of -receptie beu zijn kunnen terecht bij DOCK3 voor een uniek en waanzinnig bedrijfsfeest. Extravaganza staat voor fun, heel veel kleur en tal van verrassende animaties. Confetti, ballonnen, glow-in-the-dark sticks, opblaasattributen, … het is er allemaal.

Om nog te zwijgen van de prettig gestoorde performers die zich onder het publiek mengen en voor extra entertainment zorgen. Of de waanzinnige extra’s zoals het ballenbad dat de ingang vormt, een indoor botsauto-attractie en een roze limo-partyshuttle.

De gasten genieten bovendien van een verrassend walk-to-you viergangendiner met heel veel kleur en glamour. Daarna kan iedereen helemaal los gaan op een over-the-top party met een stevig opzwepende dj-set, massa’s inflatables en confettidouches.

Extravaganza kan vanaf nu geboekt worden voor bedrijfsfeesten met klanten, relaties of personeel. Extra troeven van DOCK3 zijn nog de ruime gratis parkeermogelijkheden en de bereikbaarheid via het openbaar vervoer en de grote invalswegen.

Meer van DOCK3 :