Vaste & tijdelijke locaties

May 25, 2019, 13:07
Spie viert feest bij DOCK 3

Spie viert feest bij DOCK 3

13 november 2018

Een zittend diner hoeft niet altijd aan ronde tafels te zijn. DOCK 3 maakt het graag dynamischer door middel van hoge tafels en krukken. In deze high seated setting kan er gewerkt worden met buffetten of bediening aan tafel tot wel 280 personen met dansvloer!

Spie Belgium koos alvast voor deze optie voor hun personeelsfeest. The Cast verzorgde het entertainment bij het onthaal en tijdens de awardshow waarna Soul Avenue overnam met een spetterend live optreden.

DOCK 3 in Antwerpen is een voormalige loods aan het Straatsburgdok, die werd omgetoverd tot een multifunctionele evenementenlocatie. DOCK 3 biedt bedrijven de perfecte locatie voor uiteenlopende evenementen, van personeelsfeesten, productpresentaties, walking en seated dinners tot seminaries. U kan er terecht in vijf verschillende ruimtes, die elk hun eigen unieke karakter hebben. Afhankelijk van het evenement kunnen deze apart of gecombineerd gehuurd worden. Ze zijn geschikt voor kleine bijeenkomsten van 100 gasten tot grote events tot 1.250 bezoekers.

Op vlak van bereikbaarheid heeft DOCK 3 heel wat troeven. De bus, tram en trein stoppen om de hoek, en in de nabije omgeving van DOCK 3 zijn er zo’n 600 gratis parkeerplaatsen. De afrit van de Antwerpse Ring is vlakbij, wat maakt dat zowel gasten uit België als Nederland heel vlot hun weg naar deze eventlocatie zullen vinden.

DOCK 3 is behalve de meest ideale locatie voor elk zakelijk evenement, ook een gastheer met een duidelijke meerwaarde. Een professioneel team biedt – in hoeverre gewenst – volledige ondersteuning tijdens zowel de voorbereidingen als het evenement zelf. Met de ervaring in het organiseren van ruim 300 geslaagde evenementen  per jaar is DOCK 3 de juiste partner voor een vlekkeloze organisatie van uw evenement of zakelijke bijeenkomst.

www.dock3.be

Meer van DOCK3 :