Vaste & tijdelijke locaties

May 25, 2019, 12:57
De Ghelamco Arena: unieke locatie met eindeloze mogelijkheden

De Ghelamco Arena: unieke locatie met eindeloze mogelijkheden

14 november 2018

De Ghelamco Arena in Gent is niet alleen de thuisbasis van KAA Gent, maar vooral ook een uitstekende locatie voor al uw events. Hierbij wil u uw genodigden niet alleen plezieren, u wil ze tot trouwe fans maken. Dat kan in de arena: hier wint u harten, voorgoed.

Van een vergadering en seminarie over een groot congres en productvoorstelling tot een heus personeelsfeest of familiedag. De arena biedt hiervoor alle mogelijkheden. We beschikken over verschillende ruimtes en zalen die geschikt zijn voor diverse eventtypes. Daarenboven geniet u van een schitterend uitzicht en een samenwerking met kwalitatieve partners in één huis. We worden bovendien gedreven door een winnersmentaliteit van op het veld tot in de business seats.

Een overzicht van al onze zalen met bijhorende capaciteiten en faciliteiten vindt u op http://www.thearena.gent. Laat u inspireren en bekijk hoe onze zalen ingekleed kunnen zijn.

Service met persoonlijke aanpak

Wij staan tot uw dienst wanneer het gaat over zaalverhuur. Uiteraard komt er veel meer kijken bij een evenement dan enkel het huren van een zaal. Daarom ondersteunen wij u ook bij de volledige organisatie: Creatieve professionals nodig bij het uittekenen en uitwerken van uw eventcommunicatie? Op zoek naar kwalitatieve en originele catering? Hulp nodig bij de logistieke organisatie? Technische ondersteuning vereist om uw boodschap over te brengen? Leuke ideeën om uw event op te waarderen met een fun of teambuilding activiteit? Geen probleem. Wij hebben al deze partners voor u verzameld in de kantoren van de arena.

Kick-off events

De mooiste arena van het land gebruiken om het nieuwe jaar in te luiden met uw medewerkers? De plannen voor het nieuwe werkjaar onthullen in een prachtig kader? Klanten ontvangen in de business seats met zicht op het veld? Dat kan allemaal.  Wij staan garant voor momenten en belevenissen in een prachtig kader. Wilt u dus scoren met uw evenement in de arena? Neem dan contact op met onze medewerkers voor meer informatie. We helpen u immers graag winnen.

Ghelamco Arena Gent
Where events become victories
www.thearena.gent
download

Meer van Friends for Events :