Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 6:25
Grootste kameelfestival ter wereld breekt Guinness Wereldrecord

Grootste kameelfestival ter wereld breekt Guinness Wereldrecord

14 november 2018

Mega-evenementen structuurspecialist, Losberger De Boer heeft onlangs een historische inspanning geleverd door het aanbieden van de evenement-overlay en tijdelijke infrastructuur voor een groot kameelfestival in Saoedi-Arabië. Crown Prince Camel Festival - 's werelds grootste kameelsportevenement - zag meer dan 11.000 kamelen deelnemen aan 787 ronden en won vervolgens een Guinness Wereldrecord als het grootste evenement ooit in zijn soort.

Voor de evenementenindustrie was een uniek aspect van de gelegenheid dat Losberger De Boer de volledige tijdelijke structuur en gebeurtenis-overlay in recordtijd bouwde - slechts acht dagen in de Taif-woestijn in de buurt van Riyadh. Het evenement maakte gebruik van het Delta Double Decker-product van het bedrijf, dat een oppervlakte van 30m x 25m bedekte, samen met een 5m balkon voor het bekijken van kameelraces.

Jim Muldoon, managing director van Losberger De Boer Middle East over het succes van het festival: "We feliciteren de organisatoren van het evenement, Crown Prince Camel Festival voor het verbreken van het Guinness World Record. We zijn er trots op geassocieerd te zijn met een iconische gebeurtenis die wereldwijd nieuws heeft gegenereerd. In het Midden-Oosten en de rest van de wereld zien we een stap weg van traditionele canvaszijdige tenten als evenementstructuren en een toenemende vraag naar meer geavanceerde, permanent-uiterlijk structuren. Dit is een specialisatie voor Losberger De Boer. "

Meer van De Boer Tenten :

Losberger De Boer