Vaste & tijdelijke locaties

Apr 18, 2024, 15:47
Matexpo koos De Boer als huisleverancier voor haar buitenstandhouders

Matexpo koos De Boer als huisleverancier voor haar buitenstandhouders

28 september 2015

Elke 2 jaar is Kortrijk hét centrum voor al wie zich in de sector van bouwmaterieel bevindt en dat was dit jaar niet anders.

Van 2 tot 6 september was Kortrijk Xpo de thuishaven voor Matexpo, de derde grootste vakbeurs in Europa die als gevestigde waarde opnieuw meer dan 40.000 bezoekers wist te lokken.

De nieuwe directie, onder leiding van Managing Director Gregory Olszewski, koos ervoor om de beurs nog meer te professionaliseren en streeft naar meer samenhang tussen de specifieke eisen van de diverse standhouders. Zo ook wat de buitenstanden betreft. Na een sterk selectieproces werd De Boer gekozen als huisleverancier voor het bouwen van de tentstructuren op de buitenstanden. Voor het nemen van dergelijke beslissing had de organisatie zich gebaseerd op meerdere factoren waaronder creativiteit in de vooropgestelde structuren, projectmanagement, opvolging, service en de prijs-kwaliteit verhouding.

Dankzij deze samenwerking realiseerde De Boer niet minder dan 23 projecten op de buitenterreinen, gaande van kleine maar stevige Chalets, over klassieke maar flexibele Alu Hallen tot meer exclusieve structuren zoals een prachtige Delta Vista en een nagelnieuwe Anova. De Boer beperkte zich niet alleen tot de structuren, maar voorzag voor zowat alle klanten ook nog diverse extra's waaronder meubels, tapijt- of bankiraitegels, decoratie en verlichting. De standhouders die een samenwerking aangingen met De Boer konden genieten van tal van voordelen zoals fulltime projectbegeleiding, een aangepaste planning voor het bouwen van de standstructuur, enz. Bekende namen zoals VCM, TVH, Van der Spek, Bobcat-Vangaever en nog vele andere deden beroep op onze diensten.

Na afloop van de beurs konden we concluderen dat de samenwerking een succes was! Dit vond ook Gregory Olszewski- Managing Director Matexpo, hij zei: "Alle structuren waren volgens de vooropgestelde planning gebouwd, last-minute aanpassingen die wij vroegen werden zonder problemen gerealiseerd, dit getuigt van flexibiliteit in de onderneming.
Doordat heel wat exposanten met De Boer werkten, werd het voor ons gemakkelijker om de opbouw van de buitenstanden beter te coördineren. Bovendien kon De Boer prijs / kwaliteit goede voorstellen afleveren aan onze exposanten, net omdat er een vrij groot volume aan tenten werd gebouwd. Het was voor ons een hele positieve ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!"

www.deboer.com

Meer van De Boer Tenten :

Losberger De Boer