Vaste & tijdelijke locaties

Jan 20, 2019, 14:17
Hoe laat je jouw event écht in het oog springen?

Hoe laat je jouw event écht in het oog springen?

15 mei 2018

De decoratie van tentstructuren heeft doorheen de jaren een ware evolutie doorgemaakt. Vroeger werd enkel aan de binnenzijde van een tent gedecoreerd (vooral wand- en dakstoffering, aankleding van meubilair). Tegenwoordig zijn er veel meer en betere manieren om ervoor te zorgen dat jouw evenement een ware eyecatcher wordt.

"Dankzij ons netwerk van professionele partners, zijn wij in staat om zowel de tentstructuur als de bezoekers van het evenement volledig 'in te pakken'", vertelt Tim Smedts van Losberger De Boer.

Na de evolutie van enkel interieuraankleding, naar ook de aankleding aan de buitenzijde van een tentstructuur, met vlaggen, banners, trussen met doeken en gepersonaliseerde gevels, zijn er tegenwoordig zelfs nog betere manieren om op te vallen in de menigte. Tentstructuren kunnen volledig 'ingepakt' worden om helemaal op te gaan in de 'look-and-feel' van het project of event.

Het voorbeeld waar we allemaal meteen aan denken is natuurlijk de prachtig aangeklede structuren op Tomorrowland, maar ook op beurzen, productlanceringen en andere corporate events wordt deze techniek toegepast. Als bedrijf kun je je zo extra in de kijker spelen dankzij indrukwekkende structuren, volledig in je eigen huisstijl.

www.deboer.com

Meer van De Boer Tenten :

De Boer Tenten