Vaste & tijdelijke locaties

Jul 13, 2020, 2:53
Busworld & De Boer vieren hun 10 jarige samenwerking

Busworld & De Boer vieren hun 10 jarige samenwerking

30 oktober 2015

Om de twee jaar is Kortrijk hét centrum voor al wie zich in de busvervoer sector bevindt en dat was dit jaar niet anders. Van 16 tot 22 oktober was Kortrijk Xpo de thuishaven voor de meeste bekende en gewaardeerde busbeurs ter wereld, meer bepaald 'Busworld 2015'. Ook voor deze editie stond de organisatie erop om samen te werken met De Boer, dit al voor de 10de keer, wat deze jubileum editie vanzelfsprekend extra speciaal maakte.

Volgens Mieke Glorieux –Managing Director van Busworld was dit de meest succesvolste editie ooit.

"Met 411 exposanten komende uit 36 verschillende landen en 34 932 bezoekers uit 118 landen kunnen we niet anders dan zeggen dat het een super editie was".

Om dit heuse succesverhaal te kunnen schrijven, moet er voor zo'n 13.000m² aan extra beursruimte bijgebouwd worden. De monteurs van De Boer zorgden er in geen tijd voor dat aan Kortrijk Xpo 2 extra beurshallen werden bijgebouwd, zodat alle standhouders een volwaardige standplaats kregen.

De Boer draagt al jarenlang bij aan het succes van deze beurs omdat we intussen perfect kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de organisatie.

Wat ons betreft, op naar de volgende 10 jaar!

www.deboer.com

Meer van De Boer Tenten :

Losberger De Boer