Vaste & tijdelijke locaties

Jul 15, 2020, 20:17
De Boer en Circuit Zolder tekenen samenwerkingsakkoord

De Boer en Circuit Zolder tekenen samenwerkingsakkoord

07 juni 2016

De legendarische “24 Hours of Zolder” vindt naar jaarlijkse gewoonte ook deze zomer weer plaats op … Circuit Zolder. Op 20 en 21 augustus zullen zo’n 60 racewagens het tegen elkaar opnemen, in een wat nu al belooft spannende wedstrijd te worden. Het team van Circuit Zolder maakt zich klaar om minstens 30000 toeschouwers te ontvangen, waarbij De Boer ongetwijfeld haar visitekaartje zal achterlaten.

De organisatie heeft voor de samenwerking geopteerd voor één van de meest handige structuren: “de Alu Hal.” In de structuur zullen de VIP-gasten tussen de wedstrijden door steevast kunnen genieten van een ontspannen sfeer met een hapje en een drankje, en bovendien genieten van een prachtig uitzicht over het circuit.

Pascal Ursi: “De 24 Hours of Zolder is opnieuw het feestje van weleer. Waar er op de tarmac gepeesd wordt en er in de paddock gefeest wordt. Enkele snapshots? Tenten: vol ambiance. Hospitality: vol sjiek volk. Maar ook: kinderanimatie, karting en fun voor de hele familie. We zijn dan ook verheugd om dit jaar, voor de VIP-Hospitality met De Boer in zee te gaan.”

Organiseert u binnenkort ook een event? Neem dan zeker even contact met ons op via 089 46 07 99.

Tot snel!

www.deboer.com

Meer van De Boer Tenten :

Losberger De Boer