Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 18:26
ForestGym@Dolce op Journée Mondiale du bien-être zaterdag 11 juni

ForestGym@Dolce op Journée Mondiale du bien-être zaterdag 11 juni

07 juni 2016

ForestGym@Dolce neemt deel aan de ‘Journée Mondiale du bien-être’ die op zaterdag 11 juni in meer dan 83 landen wordt gevierd. Aan de hand van een ruim aanbod praktische sessies heeft het initiatief als belangrijkste doel het publiek kennis te laten maken met verschillende disciplines die lichaam en geest de essentiële basis geven om gezond te leven.

ForestGym@Dolce profileert zich als een fitnessclub die het hele jaar door in het hart van het Zoniënwoud een veelheid aan binnen- en buitenactiviteiten organiseert. ForestGym@Dolce werd opgericht in Dolce La Hulpe Brussels in het licht van de voortdurende zorg om het plezier van de sportieve inspanning te associëren met de voordelen voor het lichaam. Aqua Gym, Yoga, Body Sculpt, Pilates, Bootcamp, mountainbiken, nordic walking, ... elke activiteit voldoet aan de wensen van elkeen in functie van zijn persoonlijke doelen.

En om de kroon op een leuke activiteitensessie te zetten, is er niets heilzamer dan een verzorging in de ‘Cinq Mondes’ van Dolce door geoefende praktijkmensen die oog hebben voor de behoeften en wensen van elke deelnemer.

Op het programma op zaterdag 11 juni:

  • Van 14.00 u tot 15.30 u: Forest Bathing in het Zoniënwoud. Opnieuw verbinden met de natuur.

Het wordt algemeen erkend dat de natuur en de energie die ze geeft een actieve invloed uitoefent op het zenuwstelsel. Deze activiteit wordt aanbevolen voor diegenen die de banden met zichzelf willen aanhalen. Deze discipline, ontstaan in Japan in de jaren 80, prikkelt elk zintuig dankzij de krachten van de natuur.

  • 16.00 u – 17.30 u: Yoga Nidra

Yoga Nidra, ook slaapyoga genoemd, is een begeleide meditatietechniek die liggend wordt beoefend met het oog op meer comfort. Yoga Nidra is ideaal voor een diepe ontspanning, vermindert stress en bevordert de slaap terwijl het genezingsproces van bepaalde ziekten wordt versneld.

www.dolcelahulpe.com

Meer van Dolce La Hulpe Brussels :

Dolce La Hulpe Brussels