Vaste & tijdelijke locaties

Jul 13, 2020, 2:51
De productlancering van Graco was een succes mede dankzij De Boer

De productlancering van Graco was een succes mede dankzij De Boer

28 maart 2017

Graco, marktleider op het gebied van fluid handeling systemen, zocht een ruimteoplossing voor hun productlancering en gingen te rade bij De Boer.

“We wilden onze nieuwe producten voorstellen in ons EMEA hoofdkantoor te Maasmechelen zodat onze distributie en eindklanten het hoofdkantoor en onze medewerkers ook zouden leren kennen. Drie weken lang trainen we onze distributeurs van over heel EMEA. De productvoorstelling moest dan ook iets speciaals worden en de keuze voor een tijdelijke accommodatie was al snel gemaakt. Een dergelijke structuur heeft een ander, specialer effect, dan een gebouw,” zegt Jan Jansegers, Trade Marketing Manager bij Graco.

Het bedrijf besliste om de structuur in te zetten voor meerdere doeleinden. Zo deed het ’s ochtends dienst als welkomstruimte en werden er de nieuwe producten voorgesteld. ’s Middags werd het gebruikt als lunchruimte.

“Onze productlancering was een groot succes en dat mede dankzij De Boer. De service is ontzettend goed. Een halfuur na de aanvraag voor een aanpassing stond het team van De Boer al op ons terrein,” zegt een enthousiaste Trade Marketing Manager.

Meer informatie over het succesverhaal van Graco? Klik hier.

www.deboer.com

Meer van De Boer Tenten :

Losberger De Boer