Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 14:42
De Boer schakelt in zesde versnelling!

De Boer schakelt in zesde versnelling!

21 januari 2016

Sedert 8 jaar is De Boer trotse partner van het prestigieuze salon ‘Festival Automobile International’ dat plaats vindt in het hart van Parijs. Met meer dan 30 000 bezoekers verspreid over 5 dagen zijn ze een heuse waarde voor de automobielsector.

Elk jaar zorgt de organisatie ervoor dat ze de meest exclusieve conceptmodellen kunnen tentoonstellen, gevolgd door een gala-avond waar ‘de mooiste wagen van het jaar wordt verkozen.’ Dit jaar kunt u er onder andere de Aston Martin DBX, Maserati Ghibli Zegna, Bugatti Vision Gran Turismo en nog vele andere komen bewonderen.

Natuurlijk gebeurt dit alles in gepaste setting, meer bepaald onder de transparante daken van onze prachtige Alu Hal structuren. Gwenaëlle Polou - Verantwoordelijke festival Automobile getuigd: "We hebben doorheen de jaren een sterke vertrouwensrelatie met De Boer opgebouwd, waardoor de samenwerking super vlot loopt. Hun geleverde prestaties zijn steeds van hoge kwaliteit, ik raad deze onderneming zeker aan!"

Maar ook in België is De Boer actief in de automobielsector, denk hier maar aan de verschillende tijdelijke showrooms die worden opgebouwd. Laatstleden waren we actief op de achtergrond van het 94ste autosalon door middel van onze stockageoplossingen. De standhouders hadden de mogelijkheid om hun waardevolle materialen veilig achter slot en grendel op te bergen in één van onze Alu hallen.

www.deboer.com

Meer van De Boer Tenten :

Losberger De Boer