Vaste & tijdelijke locaties

Jul 13, 2020, 4:29
De Boer bouwt hospitalitydorp voor UEFA Europa League

De Boer bouwt hospitalitydorp voor UEFA Europa League

19 februari 2016

In mei 2016 zal in Zwitserland de finale van de UEFA Europa League gespeeld worden. Het Joggeli stadium in Basel is het toneel van het grote internationale sportevenement en kan 37.500 toeschouwers een onvergetelijk uitzicht op de strijdende teams bieden. Omdat het stadion niet voldoende ruimte ter beschikking heeft om alle internationale hospitalitygasten op te vangen voor en na de wedstrijd, werd De Boer ingeschakeld door UEFA

Er werd gevraagd om een tijdelijk hospitalitydorp van meer dan 3000 m² op te bouwen in de directe omgeving van het stadion. Hier kunnen de 1500 hospitalitygasten van de sponsoren voor en na de wedstrijd elkaar ontmoeten om hun overwinning te vieren of hun verlies te analyseren.

De Boer heeft het hospitalitydorp ontworpen met als doel: “ het garanderen van een maximale voetbalbeleving.” Gasten van de sponsoren van de Europa League worden ontvangen op een centraal plein met daaromheen diverse sponsorlounges waar de gasten kunnen eten, drinken, praten en van voetbal genieten. De volledige bouw en inrichting van het hospitalitydorp wordt door De Boer en haar toeleveranciers uitgevoerd, van klimaatbeheersing, elektriciteit en verlichting tot vloerbedekking, stoffering en sanitair.

De Europa League Final is een belangrijk project op de kalender van De Boer, dat dit jaar onder andere ook tijdelijke evenementlocaties bouwt voor het de Formula One in Baku,de 24-uren van Zolder, de Farnborough Airshow in Engeland, de IZB in Duitsland en de Mobile World Congress in Barcelona.

www.deboer.com

Meer van De Boer Tenten :

Losberger De Boer