Vaste & tijdelijke locaties

Jul 13, 2020, 4:11
Bedrijfsfeest in een tent midden in de winter, natuurlijk kan dat!

Bedrijfsfeest in een tent midden in de winter, natuurlijk kan dat!

09 januari 2018

De firma Losberger De Boer krijgt wel eens de vraag of een bedrijfsfeest in een tent in de winter mogelijk is. Hun antwoord daarop is: natuurlijk! Met deze vier tips wordt jouw winterevenement in een tijdelijke structuur onvergetelijk.

Verwarming

Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat iedereen het gezellig warm heeft tijdens jouw evenement. Gelukkig bestaan er voor iedere structuur verwarmingstoestellen die voor de gewenste temperatuur kunnen zorgen, en dat zelfs in ‘putje’ winter. Denk hierbij aan een elektrische verwarming of een luchtverwarming door middel van stookolie. Van bevriezen in de tijdelijke structuur is dus geen sprake.

Aankleding

Op zoek naar een specifieke stijl voor je feest? Eentje waarin je gasten het gevoel geeft dat ze in een cosy cottage terecht gekomen zijn? Of wil je je gasten onderdompelen in de sfeer van een Oostenrijkse après-skibar? Is dit niet helemaal je ding en zie je het liefst allemaal strak en modern? Veel tralalaatjes of liever niet? We kunnen zo nog wel even doorgaan, maar belangrijker: we kunnen de inkleding helemaal aanpassen aan jouw evenement.

Unieke locatie

Het grote voordeel van een tijdelijke structuur is dat je deze overal kunt plaatsen: van de kunstberg in Brussel tot bovenop een heuvel in de Ardennen. We kunnen een tijdelijke structuur bouwen die past bij jou evenement. Wist je trouwens dat een event op een unieke locatie beter onthouden zal worden dan een standaard event?

Veiligheid

Veiligheid primeert en bij Losberger De Boer is dat niet anders. We zijn VCA-gecertificeerd en dragen veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel, want tijdens het op -en afbouwproces van jouw evenement is het belangrijk dat de veiligheidsvoorschriften nageleefd worden. Een goede planning en administratie zijn hierbij cruciaal.

Meer inspiratie opdoen voor een echt winters event?

www.deboer.com

Meer van De Boer Tenten :

Losberger De Boer