Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 11:17
Bij Dock3 staan de bubbels al koud!

Bij Dock3 staan de bubbels al koud!

17 oktober 2023

Denkt u aan een eindejaarsevent met walking dinner en een spetterende party? Een kerstdiner onder collega’s met kalkoen en cadeautjes? Een presentatie om de goals voor 2024 in de verf te zetten? Of een gezellige nieuwjaarsreceptie met een leuk thema?  Dan heeft Dock3 hiervoor alvast de perfecte locatie.

Gelegen aan de rand van Antwerpen, vlak bij Kinepolis, biedt Dock3 een uniek industrieel kader met een verfijnde combinatie van hospitality, gastronomie en technologie. Dock3 omvat vier ruimtes (Mainroom / Aura / Fusia / Skyroom) die elk hun eigen atmosfeer en beleving uitstralen. U kunt deze zalen afzonderlijk huren of in een combinatie, naargelang het opzet, budget en aantal gasten van uw gepland event. Op die manier kunt u bij Dock3 terecht voor elk initiatief, van een receptie voor 50 gasten tot een grootschalig event tot 1750 bezoekers. Met een ruim aanbod aan gratis parkeermogelijkheden en een vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de invalswegen.

Visual branding tijdens uw event

Geef een persoonlijke touch aan uw event en versterk de beleving van uw merk. Dock3 stelt verschillende tools ter beschikking om de interactie en herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten: uitlichting van het gebouw met uw bedrijfslogo en -kleuren, digitale signalisatie, aanpassing led-boards in Dock3, een led-wall, ...

Gastronomie staat op het menu

Een kwalitatieve catering is essentieel voor een geslaagd evenement. Dock3 zorgt voor een culinaire totaalbeleving met persoonlijke invulling. Of het nu gaat om een verrassende receptie, een conceptueel walking dinner of een galadiner op sterrenniveau, u kunt op ons rekenen.

Meer van DOCK3 :