Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 14:33
Een luxueuze, rustieke en bovendien NIEUWE eventlocatie voor DOCK3

Een luxueuze, rustieke en bovendien NIEUWE eventlocatie voor DOCK3

12 april 2016

Een exclusieve zaal van Dock 3 aan de andere kant van Antwerpen, ’t Zuid. Omdat we als evenementengroep, Inventus Group, steeds beschikbaar willen zijn voor al uw evenementen, beschikken we sinds kort over een luxueuze eventlocatie : NKA.

De eventlocatie is geschikt voor bedrijfsevenementen naar uw wens zoals diners, recepties, personeelsfeesten, etc. … En dit voor groepen, afhankelijk van de setting, tot 100 personen.

Het is een gezellige eventlocatie in de hippe buurt "Het Zuid" te Antwerpen, waar u volledig tot rust kan komen om uw collega’s beter te leren kennen en het werk even te vergeten. Of net de creativiteit kan doen opwekken zodat u NKA kan verlaten met nieuwe ideeën voor uw business.

De zaal is gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en zijn ondergrondse staanplaatsen bieden u en uw gasten bovendien de mogelijkheid om met de auto te komen. U kan de zaal reserveren op een dag naar wens, NKA is namelijk beschikbaar op alle dagen van de week, 7/7.

Had u graag u graag uw personeel en klanten een boost gegeven ? Neem dan zeker een kijkje op onze website of contacteer ons : jimmy@dock3.be

www.dock3.be

Meer van DOCK3 :