Vaste & tijdelijke locaties

Jul 15, 2024, 8:09
Ontdek Dock3 en de mogelijkheden van zijn zalen voor uw onvergetelijk event te Antwerpen

Ontdek Dock3 en de mogelijkheden van zijn zalen voor uw onvergetelijk event te Antwerpen

24 juni 2024

Dock3 omvat vier ruimtes (Mainroom / Aura / Fusia / +1) die elk hun eigen atmosfeer en beleving uitstralen. U kunt deze zalen afzonderlijk huren of in een combinatie, naargelang opzet, budget en aantal gasten van uw gepland event.

Mainroom

De Mainroom op het gelijkvloers biedt u ongekende mogelijkheden. De zaal heeft een capaciteit van +/- 900 mensen, maar kan ‘gedimensioneerd’ worden naargelang het aantal gasten. De ruimte biedt u de ultieme sound & light-ervaring. De Mainroom is ideaal voor uw seated of walking dinners, uw presentaties, productvoorstellingen, modeshows, party's, etc.

Fusia

Fusia is een compactere zaal met een Oosterse sfeer qua inrichting en decoratie. Ze is verbonden met de Mainroom en is dus ideaal om als lounge te gebruiken, naast de grote zaal. Fusia kan tot 150 mensen comfortabel ontvangen. De ruimte heeft haar eigen up-to-date sound & light installatie en een bar. Deze atmosferische zaal heeft nog een uitbreidingsmogelijkheid tot de hal die apart afgesloten kan worden, waardoor de vermelde aantallen op uw maat flexibel aangepast kunnen worden.

Aura

Aura is tevens gelegen op het gelijkvloers en sinds kort volledig gerenoveerd. We hebben bewust gekozen voor een verkleinde versie van onze Mainroom. Hier kunnen we kleinere groepen perfect opvangen voor een gezellig samenzijn. Echter kunnen we ook bij grote groepen deze zaal perfect laten combineren met de andere zalen.

+1

+1 is gelegen op de eerste verdieping van het Dock3 gebouw en kan afhankelijk van de setup gekoppeld worden aan de gelijkvloerse verdieping. +1 is het buitenbeentje van Dock3. De zaal werd recent volledig vernieuwd en aangekleed, en kan helemaal autonoom ingezet worden. De zaal heeft immers een eigen aparte ingang, eigen sanitair en een eigen lockerruimte die kan omgevormd worden tot vestiaire. Maar u kan de zaal uiteraard ook huren in combinatie met andere zalen van Dock3.

Blikvangers van +1 zijn de ruime bar en de coole dj-booth waar het publiek rondom kan staan. Ook beschikt +1 over een ultraprofessionele licht- en geluidsinstallatie. +1 biedt eveneens verschillende mogelijkheden tot personalisatie en branding dankzij de led-wall en 3 grote led-banners. Naargelang het concept van het event heeft +1 een capaciteit van 100 personen (walking dinner + dansfeest) tot 200 personen (receptie + dansfeest). Ideaal voor een sweet 16-party, een verjaardagsfeestje met catering, een schoolbal, ...

Download de brochure
events@dock3.be

Meer van DOCK3 :