Vaste & tijdelijke locaties

Jul 15, 2024, 6:28
Konligo wordt actief op nieuwe markten overal ter wereld

Konligo wordt actief op nieuwe markten overal ter wereld

27 juni 2024

Konligo is aan een wereldse opmars bezig: verschillende nieuwe internationale partnerships worden afgesloten.  Maar er is meer nieuws, want het bedrijf introduceert nu het nieuwe frontbanner accessoire voor zijn constructies  én er is een nieuwe verhuurcatalogus!

Nieuwe markten, overal ter wereld

In 2024 wil Konligo nieuwe markten gaan verkennen. De deelname aan de internationale beurs Prolight + Sound in Frankfurt heeft alvast zijn vruchten afgeworpen. Er werden contact gelegd met potentiële distributeurs en veelbelovende relaties opgebouwd.

Intussen heeft Konligo al een mooi aantal actieve partnerships over de hele wereld:
-MX Evenement in Frankrijk.
-25th Group in Spanje.
-Prolight Concepts Group in het VK
-Primus Service Maroc in Marokko
-NISHIO ALL RENT CO. in Japan
-Grupo Tu Andamio in Venezuela
-Mountain Productions in de VS

Deze partners zullen in hun regio verantwoordelijk zijn voor de verhuur of fungeren als distributeur, waardoor de innovatieve en circulaire eventoplossingen van Konligo voor nog meer mensen toegankelijk worden.

Frontbanner

De nieuwe frontbanner is ontworpen om naadloos aan de voorkant van de Konligo-structuren te worden bevestigd. Deze strakke banner biedt een verfijnde manier om je merk of boodschap te presenteren. De frontbanner is heel eenvoudig te bevestigen, sluit perfect aan bij het uniforme ontwerp van Konligo-domes en podia, en is aanpasbaar aan uw unieke wensen. Deze nieuwste innovatie zet uw boodschap in de kijker en brengt eventbranding naar een hoger niveau.

Verhuurcatalogus 2024

Intussen heeft Konligo ook zijn verhuurcatalogus voor 2024 in een nieuw jasje gestoken. Deze omvat tal van innovatieve oplossingen voor indoor én outdoor events. Laat u verbazen en inspireren door de eindeloze waaier aan mogelijkheden.

Ontdek de catalogus

Meer van Konligo :