Vaste & tijdelijke locaties

Jul 15, 2024, 7:10
Verborgen parel in een groene oase van rust

Verborgen parel in een groene oase van rust

09 juli 2024

Kasteel Fruithof is het perfecte kader voor het hosten van uw event. Of u intiem wil dineren in een authentiek kader met piano, wil vergaderen in een van de aparte meetingrooms, de nacht in wil dansen met vrienden of collega’s, of bij mooi weer gebruik wil maken van de tuin voor een stijlvolle ceremonie en receptie aan de magische vijver: Kasteel Fruithof heeft het allemaal.

Zorgeloos genieten van uw event?

Ons team gaat met veel plezier aan de slag om van uw huwelijksfeest, teambuilding, meeting of zakelijk diner een magisch evenement te maken! Volledig op maat, overgoten met frisse ideeën en verfijnde catering, zodat u zorgeloos kan genieten van uw feest!

Een tuin om weg te dromen

Niet alleen de prachtige ruimtes in het kasteel zorgen voor een beleving. De tuin van Kasteel Fruithof van ruim 500m2 met idyllische vijver biedt vele mogelijkheden. Een buitenreceptie, het plaatsen van een romantische tent, teambuilding activiteiten, de perfecte huwelijksceremonie: het kan allemaal!

Wenst u een onvergetelijke indruk te maken op uw gasten?

Stijlvolle concepten. Van idee tot realisatie… Wij verzorgen het hele traject en staan in voor, persoonlijke aandacht, een efficiënte aanpak, een goede coördinatie en uitvoering van uw evenement, geregisseerd door professionals, tot in het kleinste detail.

Download de brochure
Kasteel Fruithof
Fruithoflaan 15, 2530 Boechout
www.kasteel-fruithof.be 
events@kasteel-fruithof.be 
0478 28 27 83