Vaste & tijdelijke locaties

May 25, 2024, 19:17
Konligo tilt roadshows en activaties naar een hoger niveau

Konligo tilt roadshows en activaties naar een hoger niveau

25 april 2024

Tijdens de voorbije editie van de BEA awards kon u kennismaken met de structuren van Konligo, die zowel buiten (de ingangstructuur) als binnen (de koepel boven de bar) in Antwerp Expo te bewonderen waren. Door hun unieke praktische en esthetische eigenschappen, lenen de oplossingen van Konligo zich ook perfect voor roadshows en activaties.

Verras uw gasten met een setting die anders is dan het traditionele aanbod. De structuren van Konligo zijn innovatieve eyecatchers die helpen om zichtbaarheid, promotie en klantenbetrokkenheid te genereren.

De producten van Konligo zetten in op vier sterke troeven. Allereerst is er de efficiëntie. De structuren kunnen telkens weer in een handomdraai worden opgezet of afgebouwd. Daarnaast hebben deze structuren ook een sterke aantrekkingskracht. Ze brengen elke omgeving tot leven en zetten uw merk of boodschap op een unieke manier in de kijker.

Duurzaamheid is voor Konligo een kernwaarde. Het bedrijf zet in op kwalitatieve producten die betrouwbaar zijn en lang meegaan. Bovendien worden de producten in België geproduceerd volgens Eco-design principes met      gerecycleerde materialen en een modulair ontwerp. Konligo is dus dé partner voor een duurzamere roadshow. Ten slotte staat Konligo synoniem voor een grote kosteneffectiviteit. Door de eenvoudige setup en logistiek kunnen heel wat uren en dus ook kosten worden uitgespaard.

Staat er voor uw bedrijf binnenkort een roadshow, een activatie, een beurs of een pop-up event op de agenda? Neem dan zeker contact op!

Meer van Konligo :