Vaste & tijdelijke locaties

Nov 29, 2022, 19:52
Ontdek de cateringconcepten in DOCK 3

Ontdek de cateringconcepten in DOCK 3

29 september 2022

Food is cultuur, herinnering, betekenis, kunst, emotie en veel meer… Catering is daarom een enorm belangrijk onderdeel van elk evenement. DOCK 3 presenteert 3 concepten die u doen watertanden...

Food stations

Het is een trendy alternatief voor de traditionele catering op evenementen. Met een selectie van verschillende keukens op één event zullen uw gasten urenlang tevreden zijn. Denk aan streetfood, little italy of liever healthy and tasty? Explore the world in one day!

Zie brochure

Live cooking food stations

Onze Food Stations zijn eigenlijk hippe foodtrucks, maar dan zonder motor. Daarnaast kunnen uw gasten ook nog meegenieten van een live cooking experience met extra showelementen om het geheel nog meer dynamiek te geven. Concepten als Belgian Classics, The Carvery en Wanderlust doen de smaakpapillen trillen.

Zie brochure

Walk-to-you dinner / seated dinner

Bij een walk-to-you dinner serveren we 4 gerechtjes uit naar uw gasten waarbij we gebruik maken van stijlvolle hoge statafels. Al onze gerechten zijn op een comfortabele manier makkelijk staand te eten, en vertellen een verhaal doorheen het hele menu. Als u een seated dinner verkiest, serveren we vooraf bij het aperitief al 2 fingerfood gerechtjes naar keuze uit, gevolgd door een driegangenmenu dat we aan tafel uitserveren.

Zie brochure

+32 478 28 27 83
events@dock3.be

Meer van DOCK3 :