Vaste & tijdelijke locaties

Apr 23, 2024, 19:23
Organiseer uw professionele evenementen in het midden van de Bourgogne en zijn wijngaarden

Organiseer uw professionele evenementen in het midden van de Bourgogne en zijn wijngaarden

03 oktober 2022

In hartje Beaune, tegenover de stadswallen en op wandelafstand van het befaamde hospitaal, ligt Hostellerie Cèdre & Spa Beaune - 4-sterren. Het hotel dompelt je onder in de Franse art de vivre en biedt een charmante mix van elegantie, wellness en gastronomische belevenissen.

Het complex ligt middenin een groene tuin en werd de voorbije maanden grondig gerenoveerd. Het telt 40 gepersonaliseerde kamers en suites, het gastronomische restaurant ‘Clos du Cèdre’ (met Michelin-ster), een loungebar met haardvuur en een Spa Nuxe in de prachtige, overwelfde kelder.

Hostellerie Cèdre & Spa Beaune beschikt over drie vergaderzalen, die afhankelijk van de configuratie plaats bieden aan groepen tot 80 personen. De ruimtes baden in het daglicht, kijken uit op de tuin en zijn uitgerust met videoprojector, flipchart en natuurlijk ook een hoogwaardige wifiverbinding.

Onze chef pâtissier bereidt met veel plezier hartige of zoete culinaire tussendoortjes, die we buiten of rond het haardvuur serveren, afhankelijk van het seizoen. Restaurant Clos du Cèdre verrast onze gasten ook graag met een ‘walking lunch’ of een traditionele maaltijd op basis van je voorkeuren en timing.

Fijne teambanden smeden met incentives vlakbij

Wij helpen je om je projecten vorm te geven via ons partnernetwerk, dat je een waaier aan mogelijkheden biedt om jouw evenement naar wens in te vullen:
Levensgenieters samenbrengen: kooklessen, streekproducten ontdekken, degustaties …
Sportievelingen verenigen: fietsen, golfbaan met 18 holes, karting …
Unieke belevenissen meemaken: ritten met oldtimers, ballonvaarten …

Aarzel niet om contact op te nemen met ons commerciële team om de vele mogelijkheden te ontdekken die de streek rond Beaune te bieden heeft.

Contact
Julie Dubos
03 80 24 36 39
events@cedrebeaune.com
www.cedrebeaune.com

Links
Linkedin : https://fr.linkedin.com/company/cedrebeaune
Instagram : https://www.instagram.com/cedrebeaune/
Facebook : https://www.facebook.com/cedrebeaune