Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 6:26
The Fungroup pakt uit met alternatieve en meer energievriendelijke kerstattracties

The Fungroup pakt uit met alternatieve en meer energievriendelijke kerstattracties

27 september 2022

The Fungroup, bedrijf uit Paal-Beringen achter onder meer Dinner in the sky en Benji-Fun, lanceert met ‘Christmas Fun’ een reeks alternatieve kerstattracties. Het bedrijf speelt hiermee in op de stijgende energieprijzen en de steeds groeiende vraag naar entertainment en attracties voor kerst- & wintermarkten.

Veel steden en gemeenten die de komende winterperiode kerstmarkten organiseren zitten met de handen in het haar. Want zo’n kerst- of wintermarkt gaat vaak gepaard met een ijspiste. Zo’n ijspiste moet quasi dag en nacht onderhouden & gekoeld worden. Dit is enorm energievretend, kan een behoorlijk brandstofverbruik vergen en is moeilijk verantwoordbaar in tijden waar de energiecrisis vele huishoudens en bedrijven gegijzeld houdt. Daarom pakt The Fungroup uit met een reeks alternatieve kerstattracties. Zo werd onder meer de botsauto-attractie omgebouwd tot een feeërieke winterse rolschaatsbaan van meer dan 300m2.

“Hoewel ons hoogseizoen klassiek de zomermaanden zijn, kunnen heel wat van onze attracties eigenlijk ook perfect dienen als winters amusement. Door de grote vraag naar leuke attracties die niet dag en nacht energie vergen, bouwen we nu tal van attracties om naar leuke winterse versies én brengen we ook enkele nieuwe attracties uit”, zo vertelt Michiel Kerkhofs, van The Fungroup.

De vraag naar winters entertainment komt uit alle hoeken. Het bedrijf speelt dan ook in op een zo breed mogelijk publiek: “Door ons wintergamma fors uit te breiden, kunnen we een brede waaier aan attracties aanbieden. We bieden fun voor het brede publiek dat naar zo’n markt trekt, zeg maar van 3 tot 99 jaar: we hebben attracties voor alle leeftijden en elk budget!”, aldus Kerkhofs.

Met “Christmas Fun” hoopt The Fungroup toch een betaalbaar alternatief te bieden aan diverse organisatoren en zo te zorgen voor gezelligheid, warmte en fun tijdens de komende eindejaarsperiode.

Meer van The Fungroup :