Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 14:47
Santa in the Sky, een nieuw winters concept

Santa in the Sky, een nieuw winters concept

24 november 2015

De kerstperiode staat weer voor de deur, ongetwijfeld één van de meest gezellige dagen van het jaar. Maar Kerstmis is ook de Kerstman, de typische slede en natuurlijk zijn rendieren. Santa in the Sky is een wereldprimeur waarbij de Dinner in the Sky wordt omgetoverd tot de enige echte slede van de Kerstman.

Dit nieuwe concept biedt plaats aan 16 gasten die op een comfortabele manier kunnen genieten van het winters decor op een door u gekozen locatie. Sfeer, beleving en genot staan centraal in dit zeer mooi gedecoreerd concept.

Lekker winters

Met dit concept biedt Fungroup u sfeervolle muziek, veel "Hohoho..." en diverse mogelijkheden op vlak van catering. Zo kunt u uw gasten verwennen met een heerlijke pannenkoek, een Belgische wafel of een warme hotdog en dit geserveerd op 50 meter hoogte. Naast het eten zijn er natuurlijk nog oneindig veel mogelijkheden voor het serveren van drankjes zoals een lekker warme glühwein, een jenever of een hartverwarmende chocomelk.

Santa in the Sky bij u in de buurt

Santa in the Sky is inzetbaar op iedere locatie gaande van een publieksevenement tot de eindejaarsdrink van uw personeel bij uw bedrijf. Wenst u Santa in the Sky te boeken dan kan het volledige platform worden gepersonaliseerd in de huisstijl van uw onderneming.

Iedere gemeente kan er ook voor kiezen de bestaande Kerstmarkt op te vrolijken met de Santa in the Sky. Er kan gedurende 20 minuten in de lucht van een kleine snack genoten worden waarbij een capaciteit van 48 personen per uur gehaald kan worden. Maar een uitgebreider menu van 1 uur hoort ook tot de mogelijkheden.

Santa in the Sky van A-Z

Wenst u een Santa in the Sky te boeken, dan kunnen we voor jullie het totaalplaatje organiseren. We zoeken voor jullie de gepaste chef-kok met bijhorende diner, de juiste aankleding, ontvangsttent met registratiebalie, vuurkorven, etc. We creëren een topevenement waar nog lang over gepraat zal worden. Heeft u echter een cateraar binnen uw kennissenkring, dan laten we u volledig vrij om hen het diner te laten bereiden onder onze professionele begeleiding.

100% sneeuwgarantie

Daar waar Santa in the Sky opgesteld staat, zal het 100% zeker sneeuwen. Wanneer de slede opstijgt naar 50 meter hoogte zullen sneeuwmachines zorgen voor sneeuw tijdens het kerstdiner. Breng met Santa in the Sky de sneeuw naar uw stad of bedrijf.

Boekingen

Ben je nog op zoek naar een uniek kerstgebeuren of wilt u uw werknemers het kerstcadeau van hun leven bezorgen. Boek dan Santa in the Sky en laat iedereen wegdromen.

U kunt ons steeds contacteren op +32(0)11 539 500 of via info@fungroup.be

www.fungroup.be

Meer van The Fungroup :