Vaste & tijdelijke locaties

Apr 28, 2024, 21:53
ProMove: veilig rijden, verrassend leuk

ProMove: veilig rijden, verrassend leuk

26 november 2015

Vorige week opende ProMove haar vernieuwde rijvaardigheidscentrum op Circuit Zolder. ProMove biedt bedrijven in dit belevingscentrum een waaier aan verrassend leuke mogelijkheden om kennis te maken met rijvaardigheid. Zo kunnen de oefenterreinen afgehuurd worden, kunnen werknemers een opleiding volgen of krijgen klanten de kans om hun rijvaardigheid in verschillende weersomstandigheden te testen tijdens een workshop of event.

Om in te kunnen spelen op het levenslange leerproces van rijvaardigheid ontwikkelde ProMove een boeiend aanbod voor elke leeftijd. Op maat van ieders voorkeur en interesse. U krijgt de mogelijkheid om in gezinsverband of als groep vrienden deel te nemen. Bedrijven zijn meer dan ooit welkom voor specifieke opleidingen of corporate events.

Ons aanbod voor bedrijven:

  • Opleidingen defensief en anticiperend rijden (auto’s en bestelwagens)
  • Opleidingen ecologisch rijden
  • Opleidingen defensief rijden voor vrachtwagen- en buschauffeurs
  • Events/workshop rond mobiliteit, rijvaardigheid en verkeersveiligheid
  • Seminaries (bv. opfrissing wegcode, voertuigen en fiscaliteit, elektrisch rijden,…)
  • Mogelijkheid om de mobiele infrastructuur in te zetten en de opleiding/workshops te organiseren op de parking van het bedrijf.

ProMove beschikt, naast een mobiele infrastructuur, ook over twee unieke oefenterreinen in Andenne en Zolder. Op beide locaties kunnen verschillende weersomstandigheden in alle veiligheid worden gesimuleerd. Je vindt er onder meer een off-road parcours en meerdere hospitality mogelijkheden. In Zolder werd hiervoor zelfs een indrukwekkende polyvalente belevingsruimte gebouwd waar je terecht kan voor de organisatie van meetings, seminaries of andere evenementen.

Wij kiezen voor infotainment en vormden al onze opleidingen om tot echte belevingsmomenten. Leren, luisteren en een beetje oefenen is niet voldoende. Daarom kaderen we altijd alles in de ProMove driehoek van educatie, participatie en animatie. Verrassend leuke oefeningen waar alle leeftijdsgroepen iets van opsteken en die hen tegelijk sensibiliseren.

Neem eens een kijkje op de vernieuwde website www.promove.be. Dit is een open portal voor iedereen die iets meer te weten wil komen over verkeersveiligheid en mobiliteit. Je vindt er tips & tricks, actualiteit en opiniestukken. Ontdek er hoe veilig rijden ook verrassend leuk kan zijn!

Meer van ProMove :