Vaste & tijdelijke locaties

May 2, 2024, 5:24
ProMove opende nieuw rijvaardigheidscentrum op Circuit Zolder

ProMove opende nieuw rijvaardigheidscentrum op Circuit Zolder

03 december 2015

Eind november werd, naar aanleiding van de opening van het nieuwe rijvaardigheidscentrum van ProMove op Circuit Zolder, ook de nieuwe aanpak voorgesteld: Veilig rijden, verrassend leuk! Buitenlandse studies tonen namelijk aan dat jongeren na het volgen van een rijvaardigheidscursus 28% minder kans hebben om in een verkeersongeval betrokken te raken. ProMove biedt al 18 jaar dergelijke opleidingen aan.

Iedereen moet beseffen dat je in een gevaarlijke situatie maar één kans krijgt om het goed te doen.Daarom ontwikkelde ProMove een boeiend aanbod voor elke leeftijd. Op maat van ieders voorkeur en interesse. Wij kiezen voor infotainment en vormden al onze opleidingen om tot echte belevingsmomenten. Verrassend leuke oefeningen waar alle leeftijdsgroepen iets van opsteken en die hen tegelijk sensibiliseren. Hiervan hebben de gasten donderdag, vrijdag en zaterdag dan ook ruimschoots kunnen proeven.

Bekijk het sfeerverslag en alle foto’s op de FacebookpaginaBekijk het sfeerverslag en alle foto’s op de Facebookpagina

De vernieuwde website van ProMove is een open portal voor iedereen die iets meer te weten wil komen over verkeersveiligheid en mobiliteit. Je vindt er tips & tricks, actualiteit en opiniestukken.

Neem eens een kijkje op deze vernieuwde website www.promove.be en ontdek hoe veilig rijden verrassend leuk kan zijn!

www.promove.be

Meer van ProMove :