Event Agencies

Apr 20, 2024, 5:41
Spanningen lopen hoog op bij The Fungroup!

Spanningen lopen hoog op bij The Fungroup!

20 maart 2017

The Fungroup heeft zijn nieuwste topattractie, de Adrenalator, mogen verwelkomen. Met de komst van onze gloednieuwe attractie lopen de spanningen hoog op!

Het is zover, de container met onze nieuwe attractie is helemaal vanuit Amerika aangekomen in Zonhoven. De Adrenalator is een spectaculaire mobiele attractie, die niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de toeschouwers een meerwaarde betekent. Met een capaciteit van maar liefst 240 personen per uur, kunnen er gigantisch veel mensen de adrenaline door hun lichaam laten stromen.

De snelheid wordt ten top gedreven naargelang de deelnemer om zowel voor jong als oud een fysieke challenge te zijn. Daag elkaar uit om zo snel mogelijk de top te bereiken, dit kan als echte wedstrijd of just for fun. Slide nadien weer naar beneden om de moeilijke beklimming opnieuw in te zetten.

 De Adrenalator is niet alleen supertof, het is ook een echte blikvanger. Het is een attractie met een grote omvang, flinke hoogte en felle kleuren. Hierdoor springt hij meteen in het oog, waar hij ook staat. De attractie is momenteel de enige in Europa, het wordt dus gegarandeerd een unieke beleving.

Vanaf april zullen de activaties van de Adrenalator van start gaan. Voor boekingen kan u steeds een mailtje sturen naar info@fungroup.be of bellen naar het nummer +32 (0) 11 539 500. Wees er snel bij want de Adrenalator is razend populair!

www.fungroup.be

Meer van The Fungroup :