Vaste & tijdelijke locaties

Oct 1, 2020, 21:32
IFMA reikt Facility Awards uit in Event Lounge

IFMA reikt Facility Awards uit in Event Lounge

08 juni 2018

Jan Flament (UZ Brussel) Facility Manager of the Year 2018

IFMA, de professionele beroepsvereniging actief in de wereld van Facility Management en Facilitaire Dienstverlening, reikte haar Facility Awards op 24 mei uit in de Event Lounge. Tijdens de exclusieve gala-avond, waarbij de presentatie in handen was van mediafiguur Cynthia Reekmans, werd Jan Flament (directeur administratieve en technisch-faciliterende diensten UZ Brussel) uitgeroepen tot Facility Manager of the Year 2018. Hij volgt Guy Vanhoorde (departementshoofd Facility Management van de Stad en het OCMW Gent) op.

De prijs Facility Manager of the Year wordt tweejaarlijks (afwisselend met de prijs Facility Project of the Year) door IFMA toegekend aan een Facility Manager die door zijn of haar visie, engagement en inspanningen bijdraagt aan het succes van de onderneming of organisatie waarvoor hij of zij werkt. Met de prijs wil IFMA eveneens het beroep van Facility Manager, dat onvoldoende gekend is door de buitenwereld, meer uitstraling geven. Een professionele vakjury selecteerde uit de nominaties van het publiek en op basis van essentiële criteria zes finalisten: Anne-Marie de krom (QVIVIA), Jan Flament (UZ Brussel), Frank Geets (Het Facilitair Bedrijf), An Rombaut (IKEA) Frank Roosen (Carglass) en Patrick Van Staen (bpost). Jan Flament werd op basis van de resultaten van de professionele jury, de publiekstemming tijdens het event zelf en de online stemming de uiteindelijke winnaar. De jury loofde zijn enthousiasme en visie die bijdragen tot het succes van UZ Brussel.

Tijdens de ceremonie werden ook twee prijzen uitgereikt voor de Best FM Thesis 2018. Die gingen naar Tom Deloose (Odisee posthogeschoolopleiding) en Daniel Gérard (Haute Ecole de la Province de Liège). Een ander hoogtepunt van de avond was de uiteenzetting van Saskia Van Uffelen (CEO Ericsson BeLux). De auteur van het boek ‘Iedereen Baas! Over samenwerken met vier generaties’ gaf een wervelende uiteenzetting over hoe men de verschillen tussen vier generaties op de werkvloer kan ombuigen tot een krachtig voordeel: “We hebben de vier generaties nodig en alles draait rond appreciative understanding. U dient zich open te stellen voor elke work-life balance visie. Dit zal bepalend zijn voor het al of niet hebben en houden van talent.”

De gasten genoten nadien van een culinair hoogstaand diner en kregen de gelegenheid om volop te netwerken. Een formule die gezien de grote opkomst (300 aanwezigen) nog steeds erg gesmaakt wordt.

www.ifma.be/nl-facility-awards-2018

Door Tilly Baekelandt

www.eventlounge.be

Meer van Event Lounge :

Event Lounge