Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 23:44
Holiday Inn Brussels Airport haalt de zomer in huis

Holiday Inn Brussels Airport haalt de zomer in huis

15 maart 2018

Aan een succesvol concept hoef je niet veel te veranderen. En dat doet Holiday Inn Brussels Airport ook niet, want vanaf 30 april tot en met 30 september 2018 pakt het hotel opnieuw uit met SKOJ BEACH. Ook nu weer kunt u uw gasten verwennen op een exclusieve, op en top zomerse evenementenlocatie.     

Om SKOJ Beach extra aantrekkelijk te maken, tovert Holiday Inn Brussels Airport de tuin van het hotel om in een exclusieve locatie met palmbomen, strandstoelen en heel veel zand. De ideale plek dus om uw gasten deze zomer te ontvangen in een passend decor. Zij kunnen er samen met collega’s een partijtje beachvolley spelen of onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijden van het WK voetbal in Rusland volgen. Of gewoon genieten van de zon en al het lekkers dat het hotel te bieden heeft.

Hoe alles in zijn werk gaat?

Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Neem gewoon even contact op en een personal event planner staat klaar om samen met u de best passende formule uit te dokteren. ‘Op maat van de klant’ is immers het sleutelbegrip bij Holiday Inn Brussels Airport. U kunt kiezen uit diverse SKOJ packages met meerdere food & drink opties om het uw klanten naar wens te maken.

U vindt toch uw gading niet?

Geen probleem, Captain Skoj helpt u graag op weg.

E-mail: conference@hibrusselsairport.com

www.skoj.be

  

Meer van Holiday Inn Brussels Airport :