Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 12:20
Restaurant ‘Lof’ luidt met bubbels de decembermaand in

Restaurant ‘Lof’ luidt met bubbels de decembermaand in

17 november 2016

Gastronomische gerechten, voortreffelijke wijnen, deskundige uitleg en advies. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is het gezelschap! Vrienden, familie of collega's? De avond van 1 december 2016 is het perfecte moment om de decembermaand in te luiden. Drukke feestdagen voor de boeg? Met dit bijzondere diner van Restaurant Lof kunt u alvast proosten op al het moois in het leven.

Een avond om niet te missen!

Het Champagne diner staat in het teken van de Champagnes van 'Taittinger'. Dit champagnehuis is nog één van de weinige familiebedrijven in de Champagnestreek. Wij nemen u mee in de wereld van Taittinger en het culinaire. Het bijpassend menu is met zorgvuldigheid en passie voor het vak bedacht en samengesteld door Chef kok Joris Korsten en zijn keukenteam. Dit alles onder begeleiding en een deskundige uitleg, gegeven door een professional die de diverse Champagnes zal toelichten.

Een gastronomische beleving! En dat voor deze prijs...

Deze sprankelende avond start om 19u30 met een aperitief en 3 amuses, gevolgd door een bijzonder 4-gangendiner met diverse voortreffelijke champagnes aan een ongelofelijke prijs!

Deelname aan deze avond : 85€ per persoon all-inclusive
Diner inclusief Champagnes, water, koffie en/of thee

sandton site382016

Reserveer alvast uw tafel en stuur een e-mail naar sales.marketing@sandton.eu met referentie 'Champagne dinner'.

Tot 1 december!

Restaurant Lof
Hoogstraat 36 - 9000 Gent
+32 (0)9 235 40 70

www.sandton.eu

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof :