Vaste & tijdelijke locaties

Apr 18, 2024, 19:49
Waarom u Kerst het best bij Sandton Hotels in Brussel kan vieren…

Waarom u Kerst het best bij Sandton Hotels in Brussel kan vieren…

18 november 2016

De grootste kerstmarkt van België, op steenworpafstand van uw hotel aan een spotprijs!

Laat de kerstpret over je neerdalen op de grootste kerstmarkt van België: de kerstmarkt op de Grote Markt in Brussel. De meer dan 240 kraampjes kleuren de oude straten en prachtige pleinen sfeervol rood en groene tinten.

Met een wandelroute van meer dan 2,5 kilometer door het historisch centrum vind je magie om elke hoek en de geur van kaneel zal niet ontbreken. Door de brede banen van de stad Brussel is het prettig wandelen en door de vele kerstlichtjes kom je volledig in de feeststemming. In de prachtig opgelichte chalets vind je niet alleen standaard kerstversieringen, maar ook bijzondere en unieke versiersels speciaal voor jou gemaakt. Daarnaast valt er van alles te smullen… De typisch Belgische kersthapjes kun je niet laten liggen. Je kunt zelfs iets lekker mee naar huis nemen. Met de kortingsbonnen die je krijgt van Sandton Hotels kun je je slag slaan. Kortom, de ideale gelegenheid voor het shoppen van kerstcadeaus. Leuk voor onder kerstboom of misschien geef je het toch jezelf cadeau? Na een lange dag kun je terug lopen naar één van de twee Sandton Hotels in Brussel, opwarmen met een heerlijke chocomelk of glühwein en daarbij wacht er nog een presentje op u in de hotelkamer… En dat aan een speciaal kerstarief!

Sandton Pillows Brussels

Een designhotel met een modern comfort in een historische stad. Lopend (700 meter) naar de Grote Markt in het bruisende kerstcentrum van Brussel!

Sandton Brussels Centre

Locatie, locatie, locatie, en dan nog meer. Met de Grote Markt op een steenworp en alle comfort en faciliteiten, heeft dit hotel alles in huis voor een geslaagd verblijf. Ideaal voor een bezoek aan de grootste kerstmarkt van België.

Kerstarrangement Sandton Hotels in Brussel:

  • Overnachting
  • Een heerlijk kerstonbijt
  • Warme chocomelk of glühwein
  • Kortingsbonnen voor de kerstmarkt
  • Een presentje op uw kamer

* Vermelde prijs is per kamer per nacht op basis van 2 personen. Geldig  van 25 november 2016  tot en met 1 januari 2017. Exclusief city tax €7,58 per kamer per nacht. Op basis van beschikbaarheid.

www.sandton.eu

Meer van Sandton Hotels :