Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 23:49
Sandton Centre maakt indruk met Coffee Cocktail Workshop tijdens Brussels Coffee Week

Sandton Centre maakt indruk met Coffee Cocktail Workshop tijdens Brussels Coffee Week

20 oktober 2017

Op zaterdag 30 september gaf Sandton Brussels Centre de befaamde Brussels Coffee Week een extra boost met een succesvolle Coffee Cocktail Workshop. Bij de Coffee Week draait het allemaal rond het edele zwarte vocht, maar het gaat om veel meer dan proeven alleen. Ook roasting, workshops, cuppings en nog veel meer prijken op het goedgevulde programma.

322017sandton siteBrussels Coffee Week gaat over het delen van een gemeenschappelijke passie tussen professionals en liefhebbers. Een week die volledig is gewijd aan koffie, smaaksensaties, het delen van momenten en het genieten van een fantastisch product.

Het evenement richt zich eveneens op informatievestrekking over het koffieproces, de kwaliteit, de oorsprong en het specifieke karakter.

De Coffee Cocktail Workshop focuste op de verschillende mogelijkheden van goede koffie in combinatie met enkele van de beste Sandton Centre cocktail-klassiekers. Sandtons ‘Cocktail Master’ Brecht Blieck en ‘Coffee Roasters Barista’ Wouter Helsen lieten de deelnemers kennismaken met enkele opwindende nieuwe koffiecocktails.

Na de workshop was er tijd om samen een ​​cocktail te degusteren.

De ‘new style’ koffiecocktails stonden ook tijdens de rest van de Brussels Coffee Week op het menu.

www.sandton.eu

Meer van Sandton Hotels :