Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 11:45
Nog meer comfort in Sandton Brussels Centre dankzij ‘soft’ renovatie

Nog meer comfort in Sandton Brussels Centre dankzij ‘soft’ renovatie

11 december 2017

Sandton Brussels Centre mag dan een eigentijds én succesvol viersterrenhotel zijn, dat betekent niet dat het Brusselse hotel de zaken op hun beloop laat. Integendeel, dag na dag wordt al het mogelijke gedaan om het de klant zo comfortabel mogelijk te maken. Recent onderging het hotel bijvoorbeeld een eerste fase van een ‘soft’ renovatie.

“Om het comfort van de gasten te optimaliseren, is er nu op elke hotelkamer een Nespresso machine terug te vinden”, meldt Marcel Reijnen, hotelmanager van Sandton Brussels Centre.

“De bedden zijn bovendien allemaal voorzien van nieuw zijdezacht linnen, ook dat met het oog op een nog beter comfort. Daarbovenop zijn zowel de 70 hotelkamers als de publieke ruimtes opnieuw (letterlijk) in de verf gezet en dat zorgt meteen voor een volledig nieuwe, frisse look and feel.”

Nog volgens hotelmanager Marcel Reijnen is de ‘soft renovatie’ een kleine moeite geweest, maar wel één die een directe impact heeft op de tevredenheid van de gasten. En dat is ook terug te zien in de TripAdvisor-score van het hotel.

Benieuwd naar meer?

Breng een bezoek aan Sandton Brussels Centre of neem rustig een kijkje via www.sandton.eu/sandton-brussels-centre.

Meer van Sandton Hotels :