Vaste & tijdelijke locaties

Apr 23, 2024, 12:04
Hiep Hiep Hoera!  Profiteer van voordelig vergaderen bij Sandton Grand Hotel Reylof

Hiep Hiep Hoera! Profiteer van voordelig vergaderen bij Sandton Grand Hotel Reylof

03 oktober 2016

Op 1 juli 2016 vierde Sandton Grand Hotel Reylof in Gent haar 5e verjaardag en dat vieren we natuurlijk ook groots met u! Daarom hebben we niet één, maar twee verrassingen voor u… Profiteer tot eind 2016 van 5% korting op uw totale vergaderpakket. Maar dat is niet alles! Deze prachtige aanbieding geldt niet alleen in Sandton Grand Hotel Reylof in Gent, maar ook bij Sandton Pillows Brussels & Sandton Brussels centre.

Sandton Hotels

U vindt de hotels op prachtige locaties, slechts op steenworp afstand van het boeiende stadscentrum, in zowel Gent als Brussel. De hotels hebben een authentieke look en in combinatie met de moderne facetten, ontstaat er een unieke setting. De prachtige zalen zijn volledig uitgerust met alle geavanceerde faciliteiten. De persoonlijke aandacht, dat karakteristiek is voor Sandton Hotels, helpt u met al uw wensen en vragen en zorgt ervoor dat u en uw collega’s weer geïnspireerd aan de slag kunnen. Uiteraard is het mogelijk uw vergadering te personaliseren, door middel van de vele arrangementen zijn de mogelijkheden eindeloos. Kom bij in de comfortabele lounges na een lange dag en geniet van een verfrissend drankje met een versnapering aan de trendy bar.

Interesse?

Deze actie is geldig voor nieuwe aanvragen wanneer u voor één dag of langer (met minimaal 6 deelnemers) een vergaderzaal reserveert met aankomst in de maanden oktober, november en december 2016.

Meer informatie over de diverse mogelijkheden, een brochure of reservatie? Twijfel niet om ons te contacteren door middel van de referentie  “Verjaardagsactie” via Griet.debels@sandton.eu voor Gent en Sarah.Renkin@sandton.eu voor Brussel.

* Op basis van beschikbaarheid.

Voor meer informatie kan u kijken op www.sandton.eu

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof Sandton Hotels :