Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 4:06
Heldhaftige actie in de Batman Cave van Van der Valk

Heldhaftige actie in de Batman Cave van Van der Valk

06 oktober 2016

Van der Valk Hotel Brussels Airport pakt regelmatig uit met originele ideeën om de gasten een opwindend dagje aan te kunnen bieden. Een mooi voorbeeld daarvan was de avontuurlijke ‘Batman Cave’ die op maandag 26 september op flink wat bijval mocht rekenen.

Voor velen begon het avontuur al aan de luchthaven waar de shuttledriver van het hotel uitgedost als de Dark Knight de gasten verwelkomde om hen vervolgens veilig naar het hotel te brengen. En dat was nog maar het begin van het avontuur in de ‘Batman Cave’.

Doorheen het hotel waren overal leuke details aangebracht, maar kon er ook genoten worden van een heerlijke cocktail of smakelijke burger in het avontuurlijke thema.

Spijt dat je het gemist hebt? Van der Valk broedt op spannende ideeën om in de toekomst nog meer heldhaftige acties op het getouw te zetten …

Houd dus de Facebookpagina van het hotel in de gaten en geniet voortaan mee van alle avonturen.

Van der Valk ontmoeten

Nu dinsdag 11 oktober 2016 ontvangt Nikita Bloes, Sales Executive, jullie met veel plezier in Maastricht op EventSummit. Maak gerust een afspraak via deze link en ontdek wat wij voor jullie allemaal kunnen betekenen.

www.hotelbrusselsairport.com

Meer van Van der Valk Brussels Airport :