Vaste & tijdelijke locaties

Apr 23, 2024, 22:34
Uw personeelsfeest @ Van der Valk Brussels Airport?

Uw personeelsfeest @ Van der Valk Brussels Airport?

28 september 2015

De kinderen zijn terug naar school, je zit weer eens vast in het verkeer, ... Ja, het is helaas opnieuw 'die tijd van het jaar'. Maar laten we liever aan iets positiefs denken: de volgende vakantie! We weten allemaal dat de tijd vliegt en daarom wil Van der Valk Brussels Airport u alvast helpen met de voorbereiding van uw kerst- en nieuwjaarsfeest.

Dankzij Van der Valk hoeft u enkel te denken aan de prettige dingen met Oud en Nieuw. Het hotel zorgt immers voor een geweldige avond met heerlijk eten, muziek en drankjes.

De schitterende 7de verdieping van Van der Valk Brussels Airport is beschikbaar voor het organiseren elk soort feest, in alle mogelijke thema's. De locatie heeft een totale capaciteit tot 400 personen. Tijdens het feest kunnen de gasten volop genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de luchthaven.

Op zoek naar een kleinere locatie? Dan is de chalet op het terras beslist de beste oplossing!

  • De knusse chalet zal worden omgetoverd tot een après-ski bar met de leukste meezingers. Van der Valk zet zelfs een sneeuwmachine in om een extra wintergevoel te creëren.
  • Een nieuwe, verfrissende activiteit voor uw feest? Ook winterbarbecues kunnen hier georganiseerd worden!

Alle arrangementen dienen als leidraad, maar het spreekt voor zich dat u altijd de mogelijkheid hebt om deze te laten aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Reserveren kan via reservations@brussels.valk.com

www.hotelbrusselsairport.com

Meer van Van der Valk Brussels Airport :