Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 13:51
Nieuw Sushirestaurant in Van der Valk Hotel Brussels Airport

Nieuw Sushirestaurant in Van der Valk Hotel Brussels Airport

22 oktober 2015

Naast het bestaande restaurant Catharina is in Van der Valk Hotel Brussels Airport sushibar Pink Ginger geopend. Voor deze nieuwe food outlet is een verrassend en vernieuwend concept neergezet. Van der Valk heeft gekozen voor een tweede restaurant om haar gasten een extra keus te kunnen bieden.

Directeur Ruud de Bruijn: "Veel van onze gasten zitten wekelijks in ons hotel. Met Catharina bieden we ze al een modern fine dining restaurant, maar met Pink Ginger kunnen ze ook kiezen voor echt iets anders, zowel wat eten als sfeer betreft."

Pink Ginger heeft een ruime dertig zitplaatsen. Wat interieur betreft is de bar geïnspireerd op de sfeer van tattoo-shops: ruige materialen, donkere kleuren met felle accenten. De bediening loopt er op fluor gympen en met spijkershirts en de sfeer is lekker losjes. Dé eyecatcher is de metersgrote foto Water nympfh van de bekende Antwerpse fotograaf Giel Doomen op het plafond. Door de verlichting erachter móet je er wel naar kijken.

Niet alleen het interieur van Pink Ginger is onconventioneel, ook de sushi heeft een twist.

De Bruijn: "Zowel wat presentatie, als wat smaak betreft hopen wij onze gasten te verrassen."

In eerste instantie zal de sushibar geopend zijn van maandag- t/m donderdagavond, in een latere fase zal dat zich nog uitbreiden naar de andere dagen. Ook staat er take-away sushi op de planning. Voor hotelgasten en voor externe gasten.

www.hotelbrusselsairport.com

Meer van Van der Valk Brussels Airport :