Vaste & tijdelijke locaties

Apr 16, 2024, 21:21
Van Der Valk vestigt hotel in Antwerpen

Van Der Valk vestigt hotel in Antwerpen

13 oktober 2015

Van der Valk vestigt zich in Antwerpen. Het hotel ligt op een A-locatie direct aan de ring rond Antwerpen (A12), afslag Borgerhout, op slechts enkele autominuten van het centrum verwijderd. Van der Valk bouwt hiermee verder aan de internationale naamsbekendheid. Naast Antwerpen worden de komende jaren nog twee nieuwe hotels in België geopend, in Arlon en in Luik.

De Van der Valk hotelgroep heeft een akkoord bereikt met het Zweedse hotelvastgoedbedrijf Pandox, met betrekking tot de aankoop van het Scandic Hotel te Antwerpen. Het hotel is in de jaren '80 al eens op het pad van Van der Valk gekomen. Gerrit van der Valk was toen in onderhandeling met de toenmalige Amerikaanse eigenaar. Deze besprekingen liepen uiteindelijk stuk. Per 1 december 2015 nemen Willem & Daniëlle Polman, 4e generatie van de Van der Valk familie, het management op zich. Zij hebben de afgelopen jaren succesvol het management gevoerd over het Van der Valk hotel in Hildesheim-Hannover.

"Het is de bedoeling dat we gefaseerd het gehele hotel gaan renoveren. We starten met het restaurant en binnen vijf jaar moet het complex tot viersterren plus hotel zijn getransformeerd. We hebben er erg veel zin in en zorgen ervoor dat het hotel zo snel mogelijk de Van der Valk look-and-feel krijgt." aldus Willem & Daniëlle.

Faciliteiten

Het hotel ligt aan Lt. Lippenslaan 66 in Antwerpen, nabij de A12. Het centrum bereikt u snel en gemakkelijk met de auto, te voet of met de bus die direct naast het hotel stopt. Bezienswaardigheden zoals het Zoo Antwerpen, het Sportpaleis en de historische binnenstad maar uiteraard ook het zakelijke district en Antwerpen Airport zijn gemakkelijk bereikbaar.

Het hotel heeft ruim 200 suites en standaardkamers, een restaurant en een bar. Daarnaast bevinden zich op de bovenste etage een groot aantal multifunctionele zalen die een prachtig uitzicht bieden over Antwerpen. Verder heeft het hotel faciliteiten als een zwembad, sauna en een fitnessruimte . U parkeert gemakkelijk bij het hotel op één van de eigen parkeerplaatsen.

Het familiebedrijf

De Van der Valk Groep bestaat nu ruim 80 jaar. In totaal heeft het familiebedrijf bijna 100 hotels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en de Nederlandse Antillen. In België komt u de Van der Valk gastvrijheid tegen in Beveren, Charleroi, Brasschaat, Drongen-Gent, Nazareth, Nivelles-Sud, Brussel, Brugge-Oostkamp, Mons, Verviers en binnenkort dus ook in Antwerpen, Arlon en Luik. www.valk.be

Meer van Van der Valk Brussels Airport :