Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 5:06
“Back to Business” in Sandton Grand Hotel Reylof

“Back to Business” in Sandton Grand Hotel Reylof

16 september 2016

Alle slippers en koffers worden opgeborgen, terwijl de laptops weer worden opgeladen. Zijn uw batterijen goed opgeladen? Om de congés goed af te sluiten heeft Sandton Grand Hotel Reylof een speciale actie waardoor u weer helemaal terug in de werksferen komt. Ja, ja… Het is Back To Business!

Nadat alle ongelezen en belangrijke e-mails zijn bijgewerkt en de nodige vakantie ervaringen zijn gedeeld met de collega’s, is het dan toch echt tijd om weer aan de slag te gaan. Sandton Hotels zorgt voor een prettige werkervaring zonder zorgen. Met de persoonlijke aandacht voor al uw wensen en vragen zorgen wij ervoor dat u en collega’s weer geïnspireerd aan de slag kunnen. Met de verschillende vergaderarrangementen maken wij het u zo makkelijk en aangenaam mogelijk. Uiteraard is het mogelijk om deze arrangementen te personaliseren.

Om Back To Business goed in te luiden biedt Sandton Grand Hotel Reylof in de maanden van september en oktober, een gratis welkomstkoffie voor dagmeetings vanaf 15 personen. Begin uw dag goed met een lekkere kop koffie of thee met een versnapering van het huis en laat u verrassen door de unieke setting waarin u zich bevindt in Sandton Grand Hotel Reylof.

Het is meer dan vergaderen bij Sandton Hotels. Het unieke hotel van Sandton Grand Hotel Reylof bevindt zich op een prachtige locatie in het stadscentrum van Gent, de hotspots zijn op loopafstand bereikbaar. Laat u gastronomisch verrassen, tijdens een culinaire lunch of diner, in Restaurant Lof waar Chef-kok Joris Korsten en zijn keukenteam dagelijks de sterren van de hemel koken.

Voor reservaties, meer informatie of een brochure kan u mailen naar griet.debels@sandton.eu met referentie “Welkomstkoffie”.

Kijkt u zeker ook eens op de website www.sandton.eu

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof :