Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 12:56
'Blue Bird Get Together' in Sandton Grand Hotel Reylof

'Blue Bird Get Together' in Sandton Grand Hotel Reylof

12 januari 2016

Wat is het toch leuk om eens een avondje gezellig bij te praten in een ongedwongen en gezellige sfeer… Dat kan perfect in het prestigieuze Sandton Grand Hotel Reylof in Gent. Nog tot eind februari biedt het hotel twee interessante ‘Blue-Bird’-formules.

Januari is nog steeds een feestmaand, maar bij Sandton Grand Hotel Reylof verlengen ze dit nog tot en met 29 februari 2016. Waarom? Om u de kans te bieden als bedrijf om met collega’s, vrienden of familie een gezellige drink te organiseren.

Je kan kiezen tussen een ‘Blue Bird Get Together Drink’ aan 31 € pp (gedurende 2 uur wijn, bier, fris, en dit vergezeld door Reypenaer en Gandaham) of een ‘Blue Bird Happy Together Tasting’ aan 55 € pp (gedurende 2 uur, wijn, bier, fris, vergezeld met borrelhapjes op tafel en daarbij 4 bordjes walking dinner van de Chef).

Maar er is meer! Als geschenk voor 2016 biedt Sandton Grand Hotel Reylof u de locatie gratis aan indien u met minimum 25 personen bent. Kiest u voor een ‘Happy Together Tasting’-formule, dan krijgt u als organisator en contactpersoon als leuk extraatje nog een gratis fles champagne mee naar huis.

Reserveer alvast via Griet Debels (griet.debels@sandton.eu) met de melding ‘Blue Bird Actie 2016’.

www.sandton.eu/sandton-grand-hotel-reylof

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof :