Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 17:54
Leading ladies, het netwerk event voor vrouwen in Gent!

Leading ladies, het netwerk event voor vrouwen in Gent!

08 mei 2017

Leading ladies van Sandton Grand Hotel Reylof, wellicht heeft u er al wel van gehoord. De Leading ladies is een netwerk event op iedere derde donderdag van de maand enkel en alleen voor vrouwen. Het event wordt reeds twee jaar georganiseerd door Sandton Grand Hotel Reylof.

De meeste events vinden daardoor ook plaats in het hotel zelf, maar ook wordt er geprobeerd zo nu en dan een keer buiten de deur te gaan voor wat afwisseling.

Een dynamisch netwerk event, doordat iedere editie word gecombineerd met een activiteit. Iedere maand heeft een ander thema. Zo zijn er bij vorige edities activiteiten ondernomen als Gin tasting, stijl & make up advies, kickboksen, “maak je eigen sushi” en nog veel meer. Iedere maand probeert het team van de organisatie rekening te houden met de interesse van de vrouw. Als voorbeeld wordt dan ook 18 mei aanstaande een yoga sessie georganiseerd in de studio van Thip! Nu zomer voor de deur staat en iedereen wel toe is aan een beetje ontspanning en innerlijke rust.

Zoals u al door heeft is iedere Leading ladies avond anders, tijdens de vorige editie van G’Vine Gin tasting hebben een leuke groep vrouwen zich zeer geamuseerd, met dank aan Antione Ghyselen van G’Vine, die de twee prachtige gins, Floraison en Nouaison, heeft gepresenteerd. De dames hebben geleerd hoe een gin het beste geproefd kan worden en uiteindelijk kwam ook de “perfect serve” van de G’Vine gins aan bod. De dames mochten hun eigen gin schenken om vervolgens te genieten van de G’Vine Gin & tonic.

Om deze toffe thema’s te kunnen uitvoeren wordt er bij iedere editie een kleine bijdrage gevraagd, dit is een bedrag tussen de € 20,00 en € 25,00, afhankelijk van het soort avond.

Een event duurt ongeveer één tot twee uur, zodat de ladies de kans krijgen nadien een walking dinner te reserveren voor € 35 extra inclusief twee glazen huiswijn. Zo krijgen de dames de kans nog even na te kletsen en kunnen zij ondertussen genieten van de gastronomische keuken van Restaurant Lof.

Iedereen is welkom... Alle dames mogen zich inschrijven! Dus, zien wij u bij een volgende editie?

Bent u enthousiast geworden en wilt u op de hoogte blijven van de komende events? Schrijf u dan in via sales.marketing@sandton.eu - ook voor vragen betreft het event kunt u hier terecht.

Voor meer informatie over de vorige events of inschrijven voor een event in de toekomst kunt u ook altijd terecht op de website: www.leadingladies.gent

* Leading ladies wordt iedere derde donderdag van de maand georganiseerd behalve in de maanden juni, juli, augustus en december

www.sandton.eu/gent

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof :