Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 19:08
Sandton Grand Hotel Reylof maakt zich klaar voor Gent Jazz!

Sandton Grand Hotel Reylof maakt zich klaar voor Gent Jazz!

16 juni 2017

Gent jazz staat weer voor de deur! Van 6 juli tot en met 9 juli en van 13 juli tot en met 15 juli is het weer tijd voor het grootste jazzfestival van België: Gent Jazz! Editie 2017 staat gelinkt met veel nieuwe ontdekkingen en is dus “The Place to Be” deze zomer! 

Net als voorgaande jaren vindt het festival plaats in de abdijtuinen van de vroegere Bijlokesite. Geniet niet alleen van jazz, maar ook van eigentijds funk- en souldeuntjes. Gent Jazz heeft een unieke selectie voor u gemaakt met onder andere de jazzlegende-pianist Herbie Hancock, de Amerikaanse bassist Christian McBride en Canadese saxofonist Ben Wendel, Norah Jones, Trixie Whitley en Grace Jones en nog veel meer!

212017sandton siteSandton Grand Hotel Reylof is exclusief partner van Gent Jazz. Hierdoor zal het hotel ook in het teken staan van de Jazz. Zo is er een speciaal Gent Jazz arrangement te boeken, met tickets voor het festival en shuttle service. In het restaurant geniet u tijdens de lunch en het diner ook van live muziek dat met mooi weer in de prachtige binnentuin wordt gespeeld.

Tussen 12.30u en 14.30u kunt u genieten van een 3-gangen lunch samengesteld door chef Joris Korsten. Als u een festival ticket van de dag zelf meebrengt dan ontvangt u een aperitief van het huis! Dit zelfde geldt voor het 4-gangen Jazzy dinner.

Tijdens het dinner zijn Kimberly Claeys (zang) en Luk Vermeir (piano) opnieuw te gast in Hotel Reylof, en zullen tijdens de Jazzy dinners de live muziek voorzien.  In Restaurant Lof brengen ze zowel songs van artiesten die eerder te gast waren op Gent Jazz, alsook eigen werk,..... Alle dagen van Gent Jazz, tijdens het "Jazzy Diner" van 19u tot 21u.

Voor meer informatie over het festival kunt u terecht op de Gent Jazz site: www.gentjazz.com.

Indien u geïnteresseerd bent in wat Sandton Grand Hotel Reylof en Restaurant Lof te bieden hebben, neem gerust een kijkje op de website:

www.sandton.eu/gent

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof :