Vaste & tijdelijke locaties

Nov 29, 2020, 5:29
Ontdek de mooie hoekjes in de provincie Luik

Ontdek de mooie hoekjes in de provincie Luik

19 mei 2015

De provincie Luik staat garant voor een multifunctioneel, overvloedig en bovendien gevarieerder aanbod. De provincie gaat prat op Luik en Spa, twee historische steden met een pak kwalitatief hoogwaardige sites, en heeft alles in huis om de business-toerist te verleiden. Veel outdoor activiteiten worden georganiseerd in het prachtige landschap van de Ardennen rond Spa, maar ook in de prachtige vallei van de Maas. Kortom: Luik heeft een groot aantal mogelijkheden die wachten om te worden ontdekt!

Een vintage rally aan het stuur van een MG vanuit Hotel Verviers

Hotel Verviers Van der Valk **** beschikt over 100 luxueus ingerichte kamers, een grote vergaderruimte voor maximaal 100 personen en 7 kleinere zalen. Sinds kort kan u uw lenteseminarie extra kleur geven met het nieuwe 'Vintage Rally'-concept.

Road Vintage Experience staat garant voor een nostalgische ontmoeting tussen de vintage auto en het genot van een mooi parcours doorheen de regio rond het prachtige Spa en omgeving. Het hotel wil graag de mogelijkheid bieden om de streek te ontdekken met behulp van een GPS en audiogids, ondertussen genietend van het plezier aan het stuur van een Engelse coupé, een klassieke auto of een sympathieke 2CV.

Van de route van de bronnen van Spa naar het kasteel van Reinhardstein tot een stop in een toffe lokale brouwerij, organiseert Hotel Verviers voor u diverse regionale tours om de toeristische hoekjes van de Waalse regio en de Hoge Venen te ontdekken. Er is geen behoefte aan een gids, een in de GPS ingebouwde audiogids zorgt voor een beschrijving van de bezienswaardigheden die u gaat bezoeken.

www.hotelverviers.be

Combineer zaken met plezier in de prestigieuze Golf Club Naxhelet

Op zoek naar een origineel idee voor uw meetings? Gelegen op de heuvels van Hoei zal de Naxhelet Golf Club beslist aan uw verwachtingen voldoen!
De kasteelhoeve van Naxhelet werd omgetoverd tot een prachtig clubhuis, een restaurant dat open is voor iedereen en een 35-kamers tellend hotel dat bovendien beschikt over een grote wellness en 3 vergaderzalen.

U kan ook een dag van meetings combineten met een golfinitiatie door een professioneel team.

Eric en zijn Pro team nodigen u graag uit om de golfsport via verschillende kennismakingsformules te ontdekken. Het aanbod geldt voor groepen van maximaal 45 personen en wordt gerealiseerd in workshops van 15 personen.

De Naxhelet Golf Club is de perfecte plaats voor een werkdag 'in het groen'.

www.naxhelet.be


Fédération du Tourisme de la Province de Liège

Liège- Spa Business Land CVB
Place de la république Française 1
4000 Liège
T: 04/237 95 85
E: incoming@liegetourisme.be
W: www.liegetourisme.be

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :

Fédération du Tourisme de la Province de Liège