Event Destinations

Sep 19, 2024, 3:20
MICE LIEGE-SPA | Laat u inspireren door de selectie van het Convention Bureau voor de eindejaarsfeesten

MICE LIEGE-SPA | Laat u inspireren door de selectie van het Convention Bureau voor de eindejaarsfeesten

09 september 2024

De zomer is nog niet voorbij, maar het jaar 2024 loopt toch al weer stilaan ten einde. En wie eindejaar zegt, zegt ook festiviteiten organiseren in de loop van december met uw team! Met dit in het achterhoofd, heeft het Convention Bureau • MICE Liège-Spa voor u drie dienstverleners geselecteerd die hiervoor ideaal zijn!

Of u nu zou kiezen voor Tempora-Musée de la Boverie, het Château de Limont of voor VivArdent, alle drie de locaties lenen zich perfect voor de organisatie van deze evenementen die een uitstekende gelegenheid zijn om de teamgeest te versterken, het succes van het voorbije jaar te vieren of om uw medewerkers te motiveren voor het nieuwe jaar!

Tempora – Musée de La Boverie (Luik)
Kies deze prestigieuze locatie voor uw eindejaarsreceptie

Bannière 01 Tempora Musée de la BoverieAls u het eindejaar graag wil vieren op een bijzondere locatie in het centrum van Luik en dit memorabel wil maken, dan is Musée de la Boverie de voor de hand liggende keuze. Des te meer omdat u er van 4 oktober 2024 tot 16 maart 2025 de tijdelijke tentoonstelling “Paul Delvaux en zijn Universum” kunt bezoeken.  

Door een uitzonderlijke avond te organiseren op deze majestueuze site, combineert u de sfeer van de eindejaarsfeesten met een reis door het universum van deze gerenommeerde Belgische kunstenaar.  

Geniet van een onvergetelijke ervaring in een exclusieve themazaal die tot 300 gasten kan ontvangen en waar u kunt smullen van een cocktail, galamaaltijd of walking dinner, verzorgd door een Belgische meesterkok of een van zijn lokale traiteurs. Ten slotte kunt er nog een vleugje originaliteit aan toevoegen met een optreden van een illusionist, rondleidingen of goodies geïnspireerd door Paul Delvaux.

Een medewerker van hun team is ter plaatse om alles tot in de puntjes te orkestreren, zodat een feestelijke viering zonder zorgen verzekerd is

CTA 01 Tempora Musée de la Boverie NL

Château de Limont (Donceel)
Organiseer uw feestelijk evenement in deze prachtige omgeving

Bannière 02 Château de LimontWat is er betoverender dan een kasteel voor uw eindejaarsbedrijfsfeest?! Dat is wat de prachtige site van het Château de Limont te bieden heeft!

Deze historische locatie, in de nabijheid van belangrijke verkeersaders en op slechts 15 minuten van Luik, stelt twee van haar zalen ter beschikking voor deze feestelijkheden. U kunt kiezen tussen de zaal van het kasteel, die 40 tot 80 personen kan ontvangen, en de stallen met een capaciteit van 100 tot 320 personen.

Een heel aantrekkelijk basisarrangement voor 3 uur, inclusief welkomsdrankje, BBQ met drank en met de zaal, service en al het materiaal inbegrepen (aanbod onder voorwaarden) zit al in het aanbod.  Dankzij zijn flexibele instelling, luisterend oor en meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied, is deze dienstverlener een echte aanrader.

CTA 02 Château de Limont NL

VivArdent (Sprimont)
Kies voor dit wijnhuis om het eindejaar in schoonheid af te sluiten met uw collega’s

Bannière 03 VivArdentAl even origineel is deze laatste dienstverlener waar u het aangename eindejaarsmoment doorbrengt op een wijngaard van 6 hectare met VivArdent!

Deze nieuwe dienstverlener in Sprimont stelt verschillende moduleerbare ruimtes ter beschikking voor de organisatie van dit feestelijk evenement, maar ook voor tal van andere gelegenheden.  Dit wijnhuis beschikt over de nieuwste technologieën en kan daardoor 100 personen ontvangen voor bediening aan tafel of tot wel 300 gasten voor een aperitiefcocktail of dinercocktail.

Als u overigens graag uw klanten of medewerkers zou willen bedanken, kan VivArdent ook geschenkmandjes maken met een selectie Belgische wijnen! Het is eveneens mogelijk om uw gasten een rondleiding aan te bieden op de wijngaard en door het wijnhuis, inclusief proeverij.

En niet te vergeten de mogelijkheid om er teambuildingactiviteiten te doen, zoals workshops oenologie, wandelingen, fietstochten of steptochten!

CTA 03 VivArdent NL

Banner large les 3filles Mice NL

Meer van Fédération du Tourisme de la Province de Liège :